reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Ja bardzo tęsknię za ubraniami sprzed ciazy:p od kilku dni codziennie mi się marzy ubrac normalnie. Swoją drogą ciekawe jak z figura po ciąży będzie. Słyszałam, że nawet jak się schudnie, to biodra często pozostają szersze, nie wiem czy to prawda 🤔
zależy chyba od kobiety, jedne mają szersze, inne takie same.
Ja póki co chodzę w tych samych ubraniach co przed ciążą chociaż na plusie 17 kg, tylko spodnie musze mieć ciążowe, bo sie w pasie nie dopnę, ale wszystkie bluzki i sukienki te same.

Co do tych skurczów, to ja je mam, czasem mnie w szyjce coś zakłuje, raz nawet ta krew ciekła, seks jest, a nic nie zapowiada porodu, więc ja już straciłam nadzieje, że mnie coś chwyci szybciej niż przed planowanym cc.

Dziś mi się zaczęły takie silniejsze bóle podbrzusza jak na okres.Do 21 jeszcze prawie 3 tygodnie.Też tak macie?Takie bóle już miałam wczesniej, tylko krócej i mniej bolesne.
Ja dziś dostałam skurczu macicy a później boli krzyży. Do łazienki nie mogłam dojść. Do rana pewnie przejdzie. Już tak miałam kilka dni temu tylko słabsze...

Moja Mała od 01.01.2021 od godz 9:15 z nami❤️ Jestem po cc była bardzo nieprzyjemna źle się czyłam, i do tej pory bardzo słaba, 4 razy anestezjolog się wbijał w kręgosłup :( ale z dzieckiem wszystko ok. Urodziłam w 39 i 6 dniu córka waga 3180 wzrost 53cm. Wszystkiego Najlepszego Styczniówki 💪💪💪
Gratulacje:)

Moja Mała od 01.01.2021 od godz 9:15 z nami❤️ Jestem po cc była bardzo nieprzyjemna źle się czyłam, i do tej pory bardzo słaba, 4 razy anestezjolog się wbijał w kręgosłup :( ale z dzieckiem wszystko ok. Urodziłam w 39 i 6 dniu córka waga 3180 wzrost 53cm. Wszystkiego Najlepszego Styczniówki 💪💪💪
Zdrówka dla Was 😊 i oby szybko rana sie zagoiła.

Kontynuując moj wpis. Lekarz straszył mnie porodem już w 36tygodniu. Brzuch obniżył mi się w 35tc, zaznaczam, ze to będzie drugi poród, szyjka jest zgładzona tez już od 36tc, i powiedział, ze do terminu nie dotrzymam. Żyłam w stresie tygodniami, bo wtedy jeszcze byłby wcześniak. Nie wiedziałam co zrobić ze świetami, itd bo w każdej chwili mogłam urodzić. A tu termin lada moment i nic się nie dzieje. Teraz boje się, ze jak przetrzymam to będą mi wywoływać. Jak coś mam iść do lekarza w poniedziałek albo wtorek, na wizytę jak nie urodzę do tego czasu. Dajcie znać jak u was!!

reklama
Do góry