reklama
Kundlica
Fanka BB :)
Ja też jakoś tak na dziewczynkę liczę, chociaż nie mam żadnego, więc co by nie bylo to wciąż mam szansę mieć parkę [emoji1286]U mnie wszyscy mówią że to będzie dziewczyna i bardzo bym chciała chociaż gdzieś w glowie siedzi że jednak chłopak będzie xd zobaczymy [emoji16]
Na aplikacji nie widać tych suwaczkow.. Nawet poziomo [emoji2368][emoji17] ktoś widzi mój?Mi też udało się ustawić suwaczek, dzięki dziewczyny:*
Ja też ciągle chodzę do WC, ale jestem przyzwyczajona, bo ja ogólnie dużo piję wody i dużo sikam... Nawet jak nie byłam w ciąży to do WC mniej więcej co godzinę albo i częściej czasem ale ja dużo piję, taki 5 litrowy baniak wody to na 1,5 dnia mamy z synkiem.. No maksymalnie 2 dni przy dobrych wiatrach, bo synek też głównie wodę pije już od dziecka często sikałam, zwłaszcza przed snem tyle że nie będąc w ciąży w nocy się nie budziłam (jak się już obudziłam to musiałam iść do WC, ale przeważnie spałam do rana, a teraz z racji tego że się budzę to i od razu muszę iść). Ale u mnie jak nie jestem w ciąży to też kwestia psychiki, jak sobie pomyślę że chce mi się sikać to muszę iść chociażby to miały być 2 kropelki a teraz w ciąży jadąc do miasteczka oddalonego o 20 km pierwszą rzeczą jaką robię to szukanie WCTo współczuje [emoji55] ja się do niczego teraz nie nadaje..
Dziewczyny, a jak sobie radzicie z. CEstym sikaniem i nawadnianiem? Ja jestem z tych co na codzień biegaja dużo, mama zawsze powtarzała, że się martwi o moje sikanie bo zobaczę jak to będzie w ciąży.. No i biegam, duzo więcej, gdzie zwykle przejechanie 250km to było dla mnie 2 przystanki.. A teraz wszyscy trąbią że musimy się nawadniać, 2 litry dziennie plus płyny w zupach itd.. Ja po takiej ilości to z kibelka bym nie wyszła [emoji2368]
MalinkowaMlinkowa
Aktywna w BB
A czy któraś z Was dopiero teraz zaczyna odczuwać mdłości, albo ma tendencje „wzrostową”? Ja kończę 11 tc, od dawna nie mam smaku do jedzenie, ale teraz dosłownie wszystko mi staje w gardle i mam wrażenie, że z każdym posiłkiem gorzej.
Z
zmiana8.2
Gość
Widac suwak...?
Kundlica
Fanka BB :)
O raju! Wreszcie ktoś taki jak ja [emoji3059] jak byłam mała to lekarz powiedział że u mnie to też na tle nerwowym i faktycznie miał dużo racji, jak się stresuje, że złoszczę albo mamy gdzieś jechać i myślę o tym, że tyle czasu bez sikania to sikam 3 razy więcej [emoji2368]Ja też ciągle chodzę do WC, ale jestem przyzwyczajona, bo ja ogólnie dużo piję wody i dużo sikam... Nawet jak nie byłam w ciąży to do WC mniej więcej co godzinę albo i częściej czasem [emoji85] już od dziecka często sikałam, zwłaszcza przed snem [emoji16] tyle że w nocy się nie budziłam (jak się już obudziłam to musiałam iść do WC, ale przeważnie spałam do rana, a teraz z racji tego że się budzę to i od razu muszę iść). Ale u mnie jak nie jestem w ciąży to też kwestia psychiki, jak sobie pomyślę że chce mi się sikać to muszę iść chociażby to miały być 2 kropelki [emoji16] a teraz w ciąży jadąc do miasteczka oddalonego o 20 km pierwszą rzeczą jaką robię to szukanie WC [emoji1751]
Masz racje. Ale tak jest nie wygodnieSpróbuj zobaczyć jak weźmiesz telefon poziomo
A gdybys poszla do.apteki i powiedziala, ze doniesiesz recepte? U mnie tak wydaja czasem. Duphastonu podobno nie powinno.odstawiac sie z.dniaA na dzien, ale w sumie przyjmujesz tez progesteron w luteinie, wiec nie wien jak ti tu dziala.Mam do Was prośbę o poradę, bo jestem na tyle zawieszona ze skończył mi się duphaston i zapomniałam do lekarza zadzwonić o receptę a dziś mamy sobotę i zapewne nie odbierze biorę duphaston 2x1 i luteinę dopochwowo 2x1,z czego lekarz chciał mi odstawić już duphaston w 8 tygodniu, ale powiedziałam że chce brać dla spokojnej głowy. Dziś mam 10+6 więc zaraz 12 tydzień, a wizytę mam w środę... Mam jeszcze 3 opakowania luteiny dopochwowej i teraz pytanie co byście zrobiły na moim miejscu? Brać luteinę normalnie tak jak przepisał lekarz pomijając duphaston czy np zwiększyć dawkę luteiny? Zawiesiłam się, myślałam że mam jeszcze jedno opakowanie a tu takie zaskoczenie
U mnie dzisiaj 12+2, czuje sie chyba względnie dobrze jak na bliźniaki u nas tez byl szok, zwłaszcza u męża, bo ja to jednak gdZieś tam czułam w kościach i w podświadomości siedziałoSZOK! Tyle powiem
To była pierwsza stymulacja i pierwsze starania bo od poaczku było wiadomo ze ani pecherzyki ani endometrium nie rośnie wiec wiedziałam ze pęcherzyk jest 1 i nie ma szans na bliźniaki nie wzięłam tylko pod uwagę ze mogą być jeszcze jednojajowe
Okropnie boli mnie podbrzusze a w nocy to już tragedia jakbym miała rodzic za chwile ale lekarz mówi ze teraz nic się nie da zrobić bo organizm wie co robi... tylko luteina dopochwowo...
a Ty który tydzień?
jak to przyjęliście i jak się czujesz?
Na przegladarce widac poziomoJa też jakoś tak na dziewczynkę liczę, chociaż nie mam żadnego, więc co by nie bylo to wciąż mam szansę mieć parkę [emoji1286]Na aplikacji nie widać tych suwaczkow.. Nawet poziomo [emoji2368][emoji17] ktoś widzi mój?
reklama
G
guest-1705313312
Gość