reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Wyszło mi 3,47 więc jakby trochę za wysoko. W poniedziałek lekarz, zobaczę co powie

Dostaniesz pewnie hormon mały na obniżenie i będziesz musiała kontrolować i wszystko będzie OK :) To tylko jedna tabletka na czczo min. 30 min przed śniadaniem :) Ja biorę o 6 i idę spać dalej :)

reklama
Kobietki, życzę Wam i sobie żebyśmy mogły przezywać tylko tak pozytywne emocje i płakać wyłącznie ze szczęścia ☺️ Ja wiem, że to takie gadanie, ale uwierzcie mi, nastawienie ma znaczenie i czasem trzeba posłuchać i popatrzeć się na męża/ partnera, który nie panikuje, bo przecież co mogłoby być źle?! Mój mąż jest oazą spokoju, ja wszystko analizującą, zawodowo psycholożką, a czasem nie potrafię racjonalnie myśleć 😂

Hej dziewczyny. Ja dopiero wstałam ze synkiem . Tak dobrze mi się spało bo rano padał deszczyk 😊
Narazie bez większych mdłości.
Kolejny dzień śnią mi się pierdoły 😡😱

Czy któraś ma konkretnie smaka na coś ? Typu kwaśne słodkie ??
Ja w ciąży że synkiem miałam ochotę na kwaśne. Potrafiłam lecieć do sklepu po ogórki kiszone , po kapustę . W święta to reklamówkę pomarańczy kupiłam bo tak mi się chciało kwaśnego 😂🤤
Teraz ni jak ten smak . Raz mam na słodkie raz na kwaśne. Mówią że kwaśne to na chłopca.

U mnie rośnie chyba fan\fanka diet, bo ja nie mam ochoty na nic 🥴 dosłownie nic mi jakoś super nie podchodzi - ani słodkie, ani słone, ani kwaśne, wszystko jem na siłę, żeby coś jeść.. do tego jeszcze wczoraj doszła mi zgaga i dzisiaj też mnie trzyma - takie nieprzyjemne palenie w przełyku - JUPI 😅

Kobietki, życzę Wam i sobie żebyśmy mogły przezywać tylko tak pozytywne emocje i płakać wyłącznie ze szczęścia ☺ Ja wiem, że to takie gadanie, ale uwierzcie mi, nastawienie ma znaczenie i czasem trzeba posłuchać i popatrzeć się na męża/ partnera, który nie panikuje, bo przecież co mogłoby być źle?! Mój mąż jest oazą spokoju, ja wszystko analizującą, zawodowo psycholożką, a czasem nie potrafię racjonalnie myśleć 😂
Heh coś w stylu że "szewc bez butów chodzi", ale wydaje mi się, że ta ciąża utrudnia racjonalne myślenie. Ja jestem osobą mocno stąpającą po ziemi, ale ta ciąża mnie psychicznie rozwala 🤷🏻‍♀️

Ja myślę, że na tym forum będą same dobre wiadomości ❤️ i będziemy się dzielić tylko szczęściem ❤️

Zapraszamy serdecznie w odwiedziny! My wypijemy kawkę i zjemy sery a dzieciaki się razem pobawia ❤. W końcu rówieśnicy więc wspólny język znajdą. Najlepiej latem albo wiosna ! Koło mnie dużo pięknych miejsc nawet na mojej samotni koło domu ! To moje miejsce na debaty myślowe z termosem i kawa.🥰Zobacz załącznik 1135603
Jakbym miała taki widok obok domu to też bym nie chciała wyjeżdżać :)
Ja takich widoków nie miałam ale jak już topniały śniegi to na takie trekkingi się wybierałam :)
IMG-20170924-WA0021.jpg

Dziękuję za zaproszenie! Kto wie, może spotkamy się jeszcze w krainie czekolady :)
W ogóle myślałam o kupieniu biletów na wrzesień ale nie wiem jak się będę czuć. Chyba zostaje mi czekać aż już się dzidzia urodzi :)

Torbiel miała 3,5 cm 4 tygodnie temu, nie brałam żadnych leków ☺ a dzisiaj nie było śladu, lekarz sam się dopytywał na którym to było jajniku 😂
Cudnie, moja nie chce nawet drgnąć, u mojego pierwszy pomiar 4.3 w szpitalu 3.6 myślałam, że idzie w dobrą stronę, a wczoraj mój znów zmierzył 4.4, jeszcze niby jest czas ca125 jeszcze nie w normie ale spadło już z 264 na 88 i niby to dobrze wróży... Dajesz mi nadzieję, że to się wchłonie w każdym razie :)

reklama
Laski obiecałam haul zakupowy więc robię! Ogólnie rozmiary różne bo od 56 do 68 ale szkoda było nie zabrać w takiej cenie ... były promki od 30% do 70%. No i póki co staram się kupować uniwersalne chociaż są bardziej chłopięce na pierwszy rzut oka, ale wolę ubrać dziewczynkę w takie niż chłopca w falbanki różowe w serduszka chociaż nie jestem za stygmatyzowaniem dzieci to jednak rozsądekmi tak podpowiada. Mogę tylko jedno zdjęcie dodać bo piszą, że za duzy rozmiar plików.. kupiłam jeszcze album ciąży i jestem w nim zakochana!!
20200619_110842.jpg

Do góry