reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Cudnie, moja nie chce nawet drgnąć, u mojego pierwszy pomiar 4.3 w szpitalu 3.6 myślałam, że idzie w dobrą stronę, a wczoraj mój znów zmierzył 4.4, jeszcze niby jest czas ca125 jeszcze nie w normie ale spadło już z 264 na 88 i niby to dobrze wróży... Dajesz mi nadzieję, że to się wchłonie w każdym razie :)

Jeszcze jest sporo czasu, póki co staraj się nie martwić na zapas... trzeba uzbroić się w cierpliwość, ale sama wiem jak to jest 😫 będę trzymała kciuki, żeby wyparowała jak u mnie 🤞🏼

reklama
To sa moje ulubione plaze

Załączniki

• IMAG0995.jpg
    IMAG0995.jpg
    908,6 KB · Wyświetleń: 36
  • IMAG1071.jpg
    IMAG1071.jpg
    745 KB · Wyświetleń: 38
Kochane od początku ciąży schudłam już 3.5 kilo. Czy ktoś jeszcze tak chudnie?
Mam nadzieję że to wina wymiotów i mdłości.
Od 2 dni ani razu nie wymiotowałam i nie jest mi niedobrze. Trzymajcie kciuki, aby tak zostało :)
Ja mam tak samo, też kilogramy w dół spowodowane mdłościami. Tylko że w moim przypadku ginekolog chce do końca ciąży utrzymać spadek bo niestety mam wiele nad programowych kilogramów 😝

To sa moje ulubione plaze
Przepiękne! Świat i natura to coś wspaniałego ! Wszędzie znajdzie się coś co zapiera dech w piersiach. Mój T. Bardzo też chce jechać na polskie mazury i zwiedzić trójmiasto oraz Kraków itp. Ja już mimo wszystko mentalnie to na tej plaży już jestem.

Ja mam tak samo, też kilogramy w dół spowodowane mdłościami. Tylko że w moim przypadku ginekolog chce do końca ciąży utrzymać spadek bo niestety mam wiele nad programowych kilogramów 😝
Utrzymywać spadek? Rozumiem, że utrzymywać wagę na stałym poziomie? Robiąc dowolny deficyt ciężko byłoby pokryć zapotrzebowanie na białko i nnkt, a to kluczowe dla rozwoju dziecka, o witaminach i składnikach mineralnych z żelazem na czele nie mówiąc...

reklama
Przepiękne! Świat i natura to coś wspaniałego ! Wszędzie znajdzie się coś co zapiera dech w piersiach. Mój T. Bardzo też chce jechać na polskie mazury i zwiedzić trójmiasto oraz Kraków itp. Ja już mimo wszystko mentalnie to na tej plaży już jestem.
obiecałam mężowi Mazury i mam straszną ochotę tam jechać na któreś wakacje.

Do góry