reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Wyszło mi 3,47 więc jakby trochę za wysoko. W poniedziałek lekarz, zobaczę co powie

Dostaniesz pewnie hormon mały na obniżenie i będziesz musiała kontrolować i wszystko będzie OK :) To tylko jedna tabletka na czczo min. 30 min przed śniadaniem :) Ja biorę o 6 i idę spać dalej :)

reklama
Kobietki, życzę Wam i sobie żebyśmy mogły przezywać tylko tak pozytywne emocje i płakać wyłącznie ze szczęścia ☺️ Ja wiem, że to takie gadanie, ale uwierzcie mi, nastawienie ma znaczenie i czasem trzeba posłuchać i popatrzeć się na męża/ partnera, który nie panikuje, bo przecież co mogłoby być źle?! Mój mąż jest oazą spokoju, ja wszystko analizującą, zawodowo psycholożką, a czasem nie potrafię racjonalnie myśleć 😂

Hej dziewczyny. Ja dopiero wstałam ze synkiem . Tak dobrze mi się spało bo rano padał deszczyk 😊
Narazie bez większych mdłości.
Kolejny dzień śnią mi się pierdoły 😡😱

Czy któraś ma konkretnie smaka na coś ? Typu kwaśne słodkie ??
Ja w ciąży że synkiem miałam ochotę na kwaśne. Potrafiłam lecieć do sklepu po ogórki kiszone , po kapustę . W święta to reklamówkę pomarańczy kupiłam bo tak mi się chciało kwaśnego 😂🤤
Teraz ni jak ten smak . Raz mam na słodkie raz na kwaśne. Mówią że kwaśne to na chłopca.

U mnie rośnie chyba fan\fanka diet, bo ja nie mam ochoty na nic 🥴 dosłownie nic mi jakoś super nie podchodzi - ani słodkie, ani słone, ani kwaśne, wszystko jem na siłę, żeby coś jeść.. do tego jeszcze wczoraj doszła mi zgaga i dzisiaj też mnie trzyma - takie nieprzyjemne palenie w przełyku - JUPI 😅

Kobietki, życzę Wam i sobie żebyśmy mogły przezywać tylko tak pozytywne emocje i płakać wyłącznie ze szczęścia ☺ Ja wiem, że to takie gadanie, ale uwierzcie mi, nastawienie ma znaczenie i czasem trzeba posłuchać i popatrzeć się na męża/ partnera, który nie panikuje, bo przecież co mogłoby być źle?! Mój mąż jest oazą spokoju, ja wszystko analizującą, zawodowo psycholożką, a czasem nie potrafię racjonalnie myśleć 😂
Heh coś w stylu że "szewc bez butów chodzi", ale wydaje mi się, że ta ciąża utrudnia racjonalne myślenie. Ja jestem osobą mocno stąpającą po ziemi, ale ta ciąża mnie psychicznie rozwala 🤷🏻‍♀️

Ja myślę, że na tym forum będą same dobre wiadomości ❤️ i będziemy się dzielić tylko szczęściem ❤️

Zapraszamy serdecznie w odwiedziny! My wypijemy kawkę i zjemy sery a dzieciaki się razem pobawia ❤. W końcu rówieśnicy więc wspólny język znajdą. Najlepiej latem albo wiosna ! Koło mnie dużo pięknych miejsc nawet na mojej samotni koło domu ! To moje miejsce na debaty myślowe z termosem i kawa.🥰Zobacz załącznik 1135603
Jakbym miała taki widok obok domu to też bym nie chciała wyjeżdżać :)
Ja takich widoków nie miałam ale jak już topniały śniegi to na takie trekkingi się wybierałam :)
IMG-20170924-WA0021.jpg

Dziękuję za zaproszenie! Kto wie, może spotkamy się jeszcze w krainie czekolady :)
W ogóle myślałam o kupieniu biletów na wrzesień ale nie wiem jak się będę czuć. Chyba zostaje mi czekać aż już się dzidzia urodzi :)

Torbiel miała 3,5 cm 4 tygodnie temu, nie brałam żadnych leków ☺ a dzisiaj nie było śladu, lekarz sam się dopytywał na którym to było jajniku 😂
Cudnie, moja nie chce nawet drgnąć, u mojego pierwszy pomiar 4.3 w szpitalu 3.6 myślałam, że idzie w dobrą stronę, a wczoraj mój znów zmierzył 4.4, jeszcze niby jest czas ca125 jeszcze nie w normie ale spadło już z 264 na 88 i niby to dobrze wróży... Dajesz mi nadzieję, że to się wchłonie w każdym razie :)

reklama
Laski obiecałam haul zakupowy więc robię! Ogólnie rozmiary różne bo od 56 do 68 ale szkoda było nie zabrać w takiej cenie ... były promki od 30% do 70%. No i póki co staram się kupować uniwersalne chociaż są bardziej chłopięce na pierwszy rzut oka, ale wolę ubrać dziewczynkę w takie niż chłopca w falbanki różowe w serduszka chociaż nie jestem za stygmatyzowaniem dzieci to jednak rozsądekmi tak podpowiada. Mogę tylko jedno zdjęcie dodać bo piszą, że za duzy rozmiar plików.. kupiłam jeszcze album ciąży i jestem w nim zakochana!!
20200619_110842.jpg

Do góry