reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Nie było mnie zaledwie 4 godziny i czytałam posty chyba z 20 minut 🤣
Ja też wysypana nawet przebarwienia mi wyszły. A w ogóle to włosy na nogach mi tak szybko rosną że szok oj będzie syn jak nic 😏
Ja mam twarz jak nastolatka. Coś strasznego. Z synem miałam idealna cerę. Ale włosy na nogach to moja ciążowa zmora 🙄😅
Cześć kobietki, dopiero teraz odzywam się, mimo, że jestem tu od pierwszej strony 🙈 mam na imię Asia, to moja pierwsza ciąża, aktualnie 10+4, termin na 09.01 ☺ Może obserwuje z ukrycia, ale jestem bardzo zaangażowana we wszystkie historie. Jutro mam wizytę o 9, po 4 tygodniach i już się nie mogę doczekać... 4 tygodnie temu lekarz zauważył torbiel, która powstała z ciałka żółtego, miała 3,5 cm- mam nadzieje, że będzie już znikać
Cześć Asiu, też mam na imię Asia i też jestem w 10+4 tygodniu 😊 Ty torbiel, ja krwiaka 🤔🙄
Kochane od początku ciąży schudłam już 3.5 kilo. Czy ktoś jeszcze tak chudnie?
Mam nadzieję że to wina wymiotów i mdłości.
Od 2 dni ani razu nie wymiotowałam i nie jest mi niedobrze. Trzymajcie kciuki, aby tak zostało
W pierwszej ciąży schudłam 5 kg, od wymiotów..
Trzymam kciuki, żeby mdłości już nie wróciły 😘

reklama
Az mi się żal tej Twojej teściowej zrobiło. Pewnie musi być bardzo samotną kobieta skoro tak chce z Wami zamieszkać.
Ale się nie dziwię że wolicie sami. My mieszkamy sami od lat i codziennie jestem wdzięczna za ten spokój :)

No mi też czasami jej szkoda ale wydaje mi się, że młode małżeństwo powinno mieszkać same :) no chyba, że komuś nie przeszkadzają rodzice za ścianą, wtedy to inna sprawa :)

I u mnie wszystko ok na wizycie. Mamy dziś chyba dobry dzień na forum :)
Crl mi podroslo, a tak bardzo się bałam. Ma 21 mm. Z OM 9+2, z usg 8+4 (miałam długie cykle). Dziś założyła mi kartę ciąży.
Termin porodu przesunięty na 24.01.
O, to idziemy tak samo. U mnie ten sam dzień według OM i USG jak u Ciebie. Ale termin na razie mam według OM 20.01.

I u mnie wszystko ok na wizycie. Mamy dziś chyba dobry dzień na forum :)
Crl mi podroslo, a tak bardzo się bałam. Ma 21 mm. Z OM 9+2, z usg 8+4 (miałam długie cykle). Dziś założyła mi kartę ciąży.
Termin porodu przesunięty na 24.01.
To idziemy równo. Mi też dziś z usg 8+4 I termin porodu przesunął z 27 na 24.01

A mój mi kurcze zawsze wyznacza wieczorami! Do mojej wizyty został równo tydzień i jestem pewna, ze najbardziej będzie mi się dłużył dzień wizyty 😅 To czekam tu jutro szybciutko na Twoją relację, bo ja zawsze mam wrażenie, że jajko zniosę jak któraś z Was wizytuje - emocjonuję się jak swoją wizytą 🤣
No napiszę napiszę, oby tylko były dobre wiadomości

reklama
Do góry