reklama
Ja prenatalne 14.20 więc myślę że jakoś zleci tym bardziej, że będę miała ponad godzinę jazdy, także trzeba wcześniej wyjechaćja już odliczam do prenatalnych, na szczęście na 11:40
Klaudiaxx
Fanka BB :)
ja to mam bliziutko jakieś 10 minut autem jestem taka podekscytowana, nie mogę się już doczekaćJa prenatalne 14.20 więc myślę że jakoś zleci tym bardziej, że będę miała ponad godzinę jazdy, także trzeba wcześniej wyjechać
JoannaMB
Te gumy dziś trochę pomogły nie muliło mnie tak bardzo teraz trochę ale zaraz idę w kimono. Ale dopadły mnie dziś wzdęcia i gazy zjadłam trochę młodej kapusty i mnie aż wywaliło. Ja też schudłam w sumie 4kg narazie waga stoi moja domowa zobaczymy co tam jutro jak mnie lekarz zważy.
Izkawalizka
Jeśli chodzi o teściów to moja teściowa to dramat lekko mówiąc dużo by pisać.. Teściu umarł w tamtym roku. Ogólnie mam młoda teściowa ma 49 lat a myślenie starszej Pani. Uważa że wszystko jej się należy bardzo naciskała żeby się do niej przeprowadzić ale ja nigdy nie zamierzałam mieszkać z teściami i nigdy tego nie ukrywałam przed moim mężem on to rozumiał i sam nie chciał zostać w domu. Ogólnie jak mój mąż był na kontrakcie wydzwaniała do mnie że do niej nie przyjeżdżam, ona tego nie rozumie że inaczej z mężem jechać do jego rodzinnego domu a inaczej ja sama i siedzieć z nimi. W dodatku żyje ponad stan jest zakupoholiczka, wiecie odkurzacz za 3 tyś, kołdry z baranów za 5 tyśoczywiście wszystko w raty albo na kredyty. I właśnie po to były te jej naciski żeby jej te długi spłacać bo przecież dom zapisała a długów cho cho no i dużo by pisać jeszcze.
Moja to mega kochana, pomocna i życzliwa ale strasznie dużo gada poza tym ona sama wychowywała dzieci i mam wrażenie, że te już teraz dorosłe dzieci to jej cały świat.
My właśnie zaczynamy budowę domu a ona ciągle nam marudzi, że chce z nami mieszkać, że przy dzieciach pomoże i nie będziemy musieli brać tak dużego kredytu bo ona dorzuci kasę że sprzedaży mieszkania. A my od miesięcy powtarzamy, że nie ma mowy bo dzieci chcemy po swojemu wychować i mieć prywatność we własnym domu
Angelika22
Ja nie wiem jak mogłam się umówić na prenatalne na 19.10 . Zniosę jajo w poniedziałek
Balbinka1991
Ja jem wszystko i co chwilę
marmolada90
Az mi się żal tej Twojej teściowej zrobiło. Pewnie musi być bardzo samotną kobieta skoro tak chce z Wami zamieszkać.Moja to mega kochana, pomocna i życzliwa ale strasznie dużo gada poza tym ona sama wychowywała dzieci i mam wrażenie, że te już teraz dorosłe dzieci to jej cały świat.
My właśnie zaczynamy budowę domu a ona ciągle nam marudzi, że chce z nami mieszkać, że przy dzieciach pomoże i nie będziemy musieli brać tak dużego kredytu bo ona dorzuci kasę że sprzedaży mieszkania. A my od miesięcy powtarzamy, że nie ma mowy bo dzieci chcemy po swojemu wychować i mieć prywatność we własnym domu
Ale się nie dziwię że wolicie sami. My mieszkamy sami od lat i codziennie jestem wdzięczna za ten spokój
reklama
Izkawalizka
Dziewczyny co z tą grupą na FB ? Może już warto by było otworzyć ? I aktywne dziewczyny dodawać . Zawsze można zrobić aut jak ktoś będzie nie aktywny ??
No i czy Wy też macie takie syfki na twarzy ? Bo ja normalnie mam masakre
Biedna Ty. Ja za to mam piękną cerę, dużo lepszą niż przed ciążą