reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Nie było mnie zaledwie 4 godziny i czytałam posty chyba z 20 minut 🤣
Ja też wysypana nawet przebarwienia mi wyszły. A w ogóle to włosy na nogach mi tak szybko rosną że szok oj będzie syn jak nic 😏
Ja mam twarz jak nastolatka. Coś strasznego. Z synem miałam idealna cerę. Ale włosy na nogach to moja ciążowa zmora 🙄😅
Cześć kobietki, dopiero teraz odzywam się, mimo, że jestem tu od pierwszej strony 🙈 mam na imię Asia, to moja pierwsza ciąża, aktualnie 10+4, termin na 09.01 ☺ Może obserwuje z ukrycia, ale jestem bardzo zaangażowana we wszystkie historie. Jutro mam wizytę o 9, po 4 tygodniach i już się nie mogę doczekać... 4 tygodnie temu lekarz zauważył torbiel, która powstała z ciałka żółtego, miała 3,5 cm- mam nadzieje, że będzie już znikać
Cześć Asiu, też mam na imię Asia i też jestem w 10+4 tygodniu 😊 Ty torbiel, ja krwiaka 🤔🙄
Kochane od początku ciąży schudłam już 3.5 kilo. Czy ktoś jeszcze tak chudnie?
Mam nadzieję że to wina wymiotów i mdłości.
Od 2 dni ani razu nie wymiotowałam i nie jest mi niedobrze. Trzymajcie kciuki, aby tak zostało
W pierwszej ciąży schudłam 5 kg, od wymiotów..
Trzymam kciuki, żeby mdłości już nie wróciły 😘

reklama
Az mi się żal tej Twojej teściowej zrobiło. Pewnie musi być bardzo samotną kobieta skoro tak chce z Wami zamieszkać.
Ale się nie dziwię że wolicie sami. My mieszkamy sami od lat i codziennie jestem wdzięczna za ten spokój :)

No mi też czasami jej szkoda ale wydaje mi się, że młode małżeństwo powinno mieszkać same :) no chyba, że komuś nie przeszkadzają rodzice za ścianą, wtedy to inna sprawa :)

I u mnie wszystko ok na wizycie. Mamy dziś chyba dobry dzień na forum :)
Crl mi podroslo, a tak bardzo się bałam. Ma 21 mm. Z OM 9+2, z usg 8+4 (miałam długie cykle). Dziś założyła mi kartę ciąży.
Termin porodu przesunięty na 24.01.
O, to idziemy tak samo. U mnie ten sam dzień według OM i USG jak u Ciebie. Ale termin na razie mam według OM 20.01.

I u mnie wszystko ok na wizycie. Mamy dziś chyba dobry dzień na forum :)
Crl mi podroslo, a tak bardzo się bałam. Ma 21 mm. Z OM 9+2, z usg 8+4 (miałam długie cykle). Dziś założyła mi kartę ciąży.
Termin porodu przesunięty na 24.01.
To idziemy równo. Mi też dziś z usg 8+4 I termin porodu przesunął z 27 na 24.01

A mój mi kurcze zawsze wyznacza wieczorami! Do mojej wizyty został równo tydzień i jestem pewna, ze najbardziej będzie mi się dłużył dzień wizyty 😅 To czekam tu jutro szybciutko na Twoją relację, bo ja zawsze mam wrażenie, że jajko zniosę jak któraś z Was wizytuje - emocjonuję się jak swoją wizytą 🤣
No napiszę napiszę, oby tylko były dobre wiadomości

reklama
Do góry