Pewna nie jestem. Ale zaleca się wcześniej z uwagi jakby dziecko rosło szybciej niż pokazuje z ostatniej miesiączkiMi się wydaje, że czas jest do 13+6
reklama
Kundlica
Fanka BB :)
Też tak czytalam, że dla bezpieczeństwa lepiej pójść chwilę wcześniej, bo jeśli pójdzie się za wcześnie to zawsze można umówić nowy termin, a za późno to już po ptakach [emoji4]Pewna nie jestem. Ale zaleca się wcześniej z uwagi jakby dziecko rosło szybciej niż pokazuje z ostatniej miesiączki
Kundlica
W wielu miejscach czytałam że bliźniaki nie raz potrzebują chwilę dłużej, więc jak są pęcherzyki żółtkowe to byłabym dobrej myśli [emoji3590]Ogólnie to byłam u dwóch ginekologów, tydzień temu były same pecherzyki, dzisiaj lekarz mówił o dwóch ciałkach żółtych. Nie znam wymiarów Chcialabym żeby okazało się, że potrzebują więcej czasu. Dziękuję za wsparcie [emoji3590][emoji3590]
beamyx
Zaciekawiona BB
Dziękuję za wsparcie Jestem i będę dobrej myśliW wielu miejscach czytałam że bliźniaki nie raz potrzebują chwilę dłużej, więc jak są pęcherzyki żółtkowe to byłabym dobrej myśli [emoji3590]
Izkawalizka
Pewna nie jestem. Ale zaleca się wcześniej z uwagi jakby dziecko rosło szybciej niż pokazuje z ostatniej miesiączki
Być może, ja też pewną nie jestem ale sumie to ma sens co piszesz.
Ja jakoś chciałam najbardziej iść pomiędzy 12+0 a 12+6, żeby się nie stresować, że za wcześnie albo zbyt późno.
Z
zmiana8.2
Gość
MM nowa daj znac....
Paulinad
Niektóre dziewczyny miały zarodek dopiero w 9 tc więc spokojnie poczekaj znam sporo przypadków gdzie dziewczyny w 10 tc szły do szpitala na zabieg a okazało się że na usg jest zarodek z serduszkiem będzie dobrzeDziewczyny, muszę się wygadać.. Jestem tak zmartwiona tym wszystkim.. Byłam dzisiaj na wizycie, 7+3 z OM i dalej nie ma zarodka ani serduszka. Są za to dwa pecherzyki żółtkowe. Lekarz dał tydzień na ocenę sytuacji. Sama nie wiem już jak się odnaleźć. Nie chcę ani myśleć o tym, że za tydzień mogę go nie zobaczyć.. Pociesza mnie fakt, że od przedwczoraj wymiotowałam dwa razy czyli coś się ruszyło, bo wcześniej było bezobjawowo.
reklama
Kundlica
Trzymaj się ciepło i wspieraj się gorąca herbata [emoji17][emoji3590] mam nadzieję że szybko Ci przejdzie [emoji3590]ja mam właśnie już gorączkę 38.3 [emoji17] zaczynam się zastanawiać i bać czy to nie korona...niby nie miałam z nikim kontaku ale... rozmawiałam dziś z lekarzem i mówiła, żeby żadnych leków nie brać, masakra..