reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
cześć dziewczyny!
Witam się nieśmiało. Miesiączka spóźnia się 3 dni. Testy negatywne! Boże co za nerwy! Czy ktoś jeszcze czeka w niepewności?
Ja czekam. Już miałam się nie odzywac bo robiłam dwa dni temu test i był negatywny ale okresu nadal nie ma. Wiem co czujesz ;)

Jest pecherzyk wiekszy niz ostatnio.. lekarz powiedzial ze nie widzi tego dobrze :( ale jestem dobrej mysli, gdyby bylo cos nie tak to pecherzyk by przeciez nie rosl a ja go widzialam dzis wyraznie.. maz jest smutny tylko :( za tydz wizyta..
IMAG8487.jpg
i

reklama
a ile dni ci się spóźnia? ja sprawdziłam drugi raz, gdy mi się spóźniał 8 dni, bo wcześniej miewałam opóźnienia do tygodnia.
Dziś powinnam dostać ale nawet tak się nie czuję. Robiłam test super czuły i jeszcze dwa dni temu nic nie pokazał. Pamiętam że z synkiem też robiłam kilka testów i wyszedł chyba dopiero w 6 tygodniu. Już pisałam wcześniej że u nas to byłaby wpadeczka. Tylko nigdy długo nie musieliśmy się starać. Jak postanowiliśmy że chcemy dzidzię to zaraz w pierwszym cyklu była więc teraz trochę stres bo według kalkulatora wpadka w sam środek dni płodnych. To byłoby 4 dziecko. Nigdy nie zakładałam że na 3 skończę ale teraz to jeszcze nie najlepszy moment. Jedli będzie to będzie tak samo kochane jak rodzeństwo, ale obaw jest całe mnóstwo

Do góry