Scotty K.
Początkująca w BB
a to forum nie ma licznika? szkodaAle nas przybywa ) ktoś się doliczył ile nas jest?)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a to forum nie ma licznika? szkodaAle nas przybywa ) ktoś się doliczył ile nas jest?)
Sugerowalabym 7 tydzień. U mnie w poprzedniej ciąży przy 6.2t nie bylo serca.Aktualnie jestem 4t+3. Myślicie, że jak zapisze się do ginekologa na 6t+0 to serduszko będzie na pewno już?
Ja czekam. Już miałam się nie odzywac bo robiłam dwa dni temu test i był negatywny ale okresu nadal nie ma. Wiem co czujeszcześć dziewczyny!
Witam się nieśmiało. Miesiączka spóźnia się 3 dni. Testy negatywne! Boże co za nerwy! Czy ktoś jeszcze czeka w niepewności?
ja wczoraj byłam na drugiej wizycie u ginekologa, by zobaczyć serduszko. Doktor powiedział, że ciąża wygląda na 6+0, więc 7tc.Sugerowalabym 7 tydzień. U mnie w poprzedniej ciąży przy 6.2t nie bylo serca.
a ile dni ci się spóźnia? ja sprawdziłam drugi raz, gdy mi się spóźniał 8 dni, bo wcześniej miewałam opóźnienia do tygodnia.Ja czekam. Już miałam się nie odzywac bo robiłam dwa dni temu test i był negatywny ale okresu nadal nie ma. Wiem co czujesz
Mamy taki sam termin. Też mam na 8 styczniaHej, jestem tu nowa... Mój termin to 8 stycznia 2021.Bardzo się ciesze, staraliśmy się z mężem. Mam nadzieję że tym razem się uda
Jestem zapisana na 6+6Sugerowalabym 7 tydzień. U mnie w poprzedniej ciąży przy 6.2t nie bylo serca.
Ja czekam. Już miałam się nie odzywac bo robiłam dwa dni temu test i był negatywny ale okresu nadal nie ma. Wiem co czujesz
Dziś powinnam dostać ale nawet tak się nie czuję. Robiłam test super czuły i jeszcze dwa dni temu nic nie pokazał. Pamiętam że z synkiem też robiłam kilka testów i wyszedł chyba dopiero w 6 tygodniu. Już pisałam wcześniej że u nas to byłaby wpadeczka. Tylko nigdy długo nie musieliśmy się starać. Jak postanowiliśmy że chcemy dzidzię to zaraz w pierwszym cyklu była więc teraz trochę stres bo według kalkulatora wpadka w sam środek dni płodnych. To byłoby 4 dziecko. Nigdy nie zakładałam że na 3 skończę ale teraz to jeszcze nie najlepszy moment. Jedli będzie to będzie tak samo kochane jak rodzeństwo, ale obaw jest całe mnóstwoa ile dni ci się spóźnia? ja sprawdziłam drugi raz, gdy mi się spóźniał 8 dni, bo wcześniej miewałam opóźnienia do tygodnia.