anusiaanusia
Fanka BB :)
No to ja już po wizycie u fryzjera. Zadowolona mega jestem . Twraz szybko do domu mycie dupy I lecimy na usg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PowodzeniaNo to ja już po wizycie u fryzjera. Zadowolona mega jestem . Twraz szybko do domu mycie dupy I lecimy na usg
jak po wizycie?Czy już jesteś po ?
Powiem Ci ze mogłabym czytać godzinami, bo u mnie tak podobne sytuacje, że szok jak był mały płakał to prawie mi z rąk wyrywała. Jak teraz ma 3,5l to trzeba za nim latać i więcej czasu mu poświęcić to praktycznie wnuka już nie ma
No czyli był brany termin z om pod uwagę. Poza tym, nie wiem jak U was, ale i mnie w karcie ciąży termin wpisują z wyliczeń od ostatniej miesiączki, nigdy nikt mi nic nie zmieniał patrzeć na termin usgPodobno jest tak że porównywalne są terminy z OM do terminu usg prenatalnego ja z córką z OM miałam termin na 3 października a z usg na 9 październia i mnie u mnie już po tym 3 października a dokładnie po tym skończonym 40 tyg dokładnie 2 dni po dała skierowanie do szpitala i w szpitalu z Nienacka wzięły mnie skurcze i urodziłam SN 40+3
Któraś z Was jeszcze mieszka z teściami w jednym domu? Będzie mi raźniej
Liczy sięNa tym samym podwórku też się liczy?
Ja mojemu też jeszcze nie mówiłam. Jak zaczyna po mnie skakać to mówię, że mam chory brzuszek i musi uważaćNasz jeszcze nie wie o dzidziusiu, powiemy mu dopiero po prenatalnych, więc narazie tego typu tłumaczenie nie wchodzi w grę. Tłumaczę mu tylko że nie mam siły bo jestem zmęczona. Ale w sumie ile mogę być zmęczona [emoji16] Teraz efekt jest taki, że sam jak ma coś zrobić to mówi mi że nie ma siły [emoji849] może jutro będzie lepiej, dzisiaj mam jakiś depresyjny nastrój... [emoji16]