JoannaMB
Fanka BB :)
Między Koszalinem a SłupskiemA dokładniej z jakich stron jesteś, może jesteśmy gdzieś blisko siebie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Między Koszalinem a SłupskiemA dokładniej z jakich stron jesteś, może jesteśmy gdzieś blisko siebie?
Hej ja też jestem że ŚląskaDziewczyny dziekuje wszystkim za odp odnośnie kwasu foliowego
Wiecie co apropo zaświadczenia o ciąży, ja powiedziałam mojej Pani dyr a ona właśnie też mi mówiła abym przyniosła zaświadczenie i wysłała je do zarządu firmy.
Czy jest tu mamusia jakąś ze śląska, jak Ja ?
Wizyta kontrolna z USG- 250 złA właśnie ile teraz płacicie za wizytę z USG prywatnie? Ostatni raz byłam 3 lata temu jak teraz to wygląda?
Ja płacę 150 za wizytę i nie płacę dodatkowo już za żadne usgA właśnie ile teraz płacicie za wizytę z USG prywatnie? Ostatni raz byłam 3 lata temu jak teraz to wygląda?
A właśnie ile teraz płacicie za wizytę z USG prywatnie? Ostatni raz byłam 3 lata temu jak teraz to wygląda?
Daleko ja to pomiędzy Szczecinem, a GorzowemMiędzy Koszalinem a Słupskiem
Ja płaciłam 170 zł za wizytę z USGA właśnie ile teraz płacicie za wizytę z USG prywatnie? Ostatni raz byłam 3 lata temu jak teraz to wygląda?
Ja jeżdże na rowerze to mój jedyny transport do pracy. Nie wyobrażam sobie nie jeżdzic na moim rowerku.U mnie sie coś chmurzy. Ale właśnie oglądam pogodę i pokazuje że w całej Polsce dzisiaj ma być deszcz i burze.
Jezdzicie dziewczyny na rowerze ??
Ja mam zakaz od lekarza a to był mój jedyny środek transportu. W poprzedniej ciąży mogłaś jeździć. Do 7 miesiąca jeździłam . Tak mi brakuje mojego rowerka. Wsiadałam i jechałam sobie do sklepów na zakupy a tak uziemiona w domu.