reklama
AnMil
Fanka BB :)
No i pięknie, środek nocy a ja znowu nie śpię. Nawet moje koty śpią jak zabite. Na dworzu ptasi koncert i żywej duszy nie widać. I co tu robić?
Nie jesteś sama - 4:20 A ja oczy jak 5 zł, przy czym w ciągu dnia nie robię sobie ostatnio żadnych drzemek.. otworzyłam okno, żeby wpuścić trochę rześkiego powietrza, ale ptaki tak się drą, że zaraz mi męża obudzą
asia333podlasie
A myślałam że tylko ja spać nie mogę zasnęłam przed 24 a o 4.20 już się obudziłam i po snie. Dziś zaczynam 8 tydz 7t1d chyba dla mnie najtrudniejszy w pierwszej ciąży zaczęłam w nim plamić a w 8t1d poroniłam dobrze że mam Was mam nadzieję że go przeżyje i nie znajdę na zawał. Zauważyłam i tak że ta ciąża 3 jest dużo spokojniejsza może temu że mam 3 latka w domu który zajmuje mi cały dzień jakoś mniej się martwię myślę że że nawet jak by było coś nie tak to mam jego . Jeszcze ponad tydzień do pierwszej wizyty w poprzednich ciążach na tym etapie byłam może już po 4 USG miłego dnia i oby szczęśliwy dla wszystkich.
Pawlinka82
Ja dzisiaj trzy razy w nocy na siku wstawałam już dawno tak nie miałam i też już spac nie mogę. Mam nadzieję że już dzisiaj będą tylko dobre wiadomości po wizytach.
Biedna znam ten ból i bardzo współczuję przed ciążą mega duża porcja furaginy pomagała a w ciąży nie można , jak miałam zapalenie pęcherza już w ciąży to tylko urosept ale nie przy takim mocnym jak już krew się pojawiła, szybko dostaniesz leki i będzie dobrze.Witam Was wszystkie kobitki muszę się wygadać
Do tej pory mijały mnie wszystkie infekcje itd aż do dziś dostałam takiego zapalenia pęcherza ze koszmar nie wiedziałam że to może tak boleć gdy próbuje zrobić siku wyje z bulu i do tego siusiam z krwią dzwoniłam do mojego lekarza mam jutro jechać do szpitala bo akurat on będzie miał dyżur
Strasznie się boję o dzidzie
anusiaanusia
Ja tez nie śpię już od 5
Ale ja to dziś dzień pełen wrażeń będę miala.
8:30 zacznę zakazny A o 13 mam fryzjera Więc chociaż odrost zrobię po 3 msc
Ale ja to dziś dzień pełen wrażeń będę miala.
8:30 zacznę zakazny A o 13 mam fryzjera Więc chociaż odrost zrobię po 3 msc
daria_daria
Cześć dziewczyny, nadgonić za waszymi wpisami to sztuka, ale fajnie bo jest wiele ważnych informacji, które w moim przypadku są bardzo wartościowe w związku z pierwszą ciążą.
Jestem z woj. zachodniopomorskiego mam 33 lata i proszę o wpisanie mnie na listę
Obecnie jestem w 11+5
Planowany termin z OM 03.01.2021 z wczorajszego badania prenatnego 26.12.2020. - wielkość okruszka 6,2 cm wszystko jest wporzadku Chociaż dzisiaj oczekuje na telefon z wynikami krwi lekarza w związku z testem Pappa
Jestem z woj. zachodniopomorskiego mam 33 lata i proszę o wpisanie mnie na listę
Obecnie jestem w 11+5
Planowany termin z OM 03.01.2021 z wczorajszego badania prenatnego 26.12.2020. - wielkość okruszka 6,2 cm wszystko jest wporzadku Chociaż dzisiaj oczekuje na telefon z wynikami krwi lekarza w związku z testem Pappa
Załączniki
asia333podlasie
Śliczny albo śliczna jaka różnica jest w 8tyg tylko plamka a już w 12 cały malutki człowiek jak te dzieci szybko rosnalCześć dziewczyny, nadgonić za waszymi wpisami to sztuka, ale fajnie bo jest wiele ważnych informacji, które w moim przypadku są bardzo wartościowe w związku z pierwszą ciążą.
Obecnie jestem w 11+5
Pawlinka82
Jej jaki duży już dzidziuś gratuluję ja już nie mogę doczekać z się swoich pierwszych prenatalnych a jeszcze prawie dwa tygodnie.Cześć dziewczyny, nadgonić za waszymi wpisami to sztuka, ale fajnie bo jest wiele ważnych informacji, które w moim przypadku są bardzo wartościowe w związku z pierwszą ciążą.
Obecnie jestem w 11+5
reklama
anusiaanusia
Cześć dziewczyny, nadgonić za waszymi wpisami to sztuka, ale fajnie bo jest wiele ważnych informacji, które w moim przypadku są bardzo wartościowe w związku z pierwszą ciążą.
Obecnie jestem w 11+5
Kochana A było widać już plac ? Coś lekarz o tym mówił czy nic?