reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

To tylko teleporade wiec zleci pewnie dodatkowe badania i potem pewnie jakiś antybiotyk dostane. Czytałam że wiele kobiet miało Toksoplazmoze i dzieci zdrowe
Oki, myślałam, że wizyta na żywo i coś będzie dziś sprawdzał 😁 Dokładnie. Rzadko kiedy przechodzi na dziecko. Ale rozumiem obawy 🤗

reklama
Rossig a też chyba kiedyś ja gdzieś widziałam, dzięki, też ją kupię żeby się czymś zająć i nie czytać ciągle internetu :)

Co do zmęczenia ja też jestem bardzo, w dzień muszę się położyć, ale mi godzina wystarcza, w nocy, tak jak wcześniej chodziłam spać o 1 tak teraz 22 i już jestem zmęczona, ciągle ziewam ogólnie bez względu na to jaka jest pogoda...

Jedynie wczoraj miałam problem z zaśnięciem wieczorem bo jutro mam wizytę i mnie to jakoś tak stresuje...
Do tego boję się że znowu coś będzie nie tak, tylko się wpatruje w swój organizm żeby moje dolegliwości ciążowe nie minęły, macie jakieś sposoby na rozluźnienie?? Bo ja wczoraj nawet wypiłam meliske i nie pomogła.
Też mam jutro wizytę i też jestem cała w stresie, tak bardzo chcę, żeby wszystko było dobrze

A czy juz wszystkie jesteście po rozmowie w pracy?
Nie, ja dopiero ide jutro na pierwszą wizytę do lekarza. Tak się złożyło, ze mam teraz urlop, więc odpoczywam. Ale planuje od razu iść na zwolnienie, nie mam możliwości pracować w ciąży ze wzgledu na charakter pracy i jeszcze ten covid :/

reklama
Do góry