reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Ja pierdziele . Mój pan mi śniadanie do łóżka zrobił nawet w piekarni był. Ciekawe co odwalil ...🤣

Załączniki

• 20200521_091752.jpg
    20200521_091752.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 84
O jaa to masz już fajnie, ja jutro będę miała dopiero 4tc+4 i boję się trochę że nic nie zobaczę.
Teraz fajnie, ale wiesz jak trudno było wytrzymać, zeby nie pojsc wcześniej? Doszłam jednak do wniosku, ze nie chce sie stresowac, kiedy nic nie zobaczę. No i potrenowalam cierpliwosc, przy dziecku cierpliwosc sie przyda :D

Teraz fajnie, ale wiesz jak trudno było wytrzymać, zeby nie pojsc wcześniej? Doszłam jednak do wniosku, ze nie chce sie stresowac, kiedy nic nie zobaczę. No i potrenowalam cierpliwosc, przy dziecku cierpliwosc sie przyda :D
Też bym tak chciała umieć, ja akurat miałam tak wizytę i po prostu jej nie odwołałam 😁 a na którą masz? Ja na 8:15 (całe szczęście że tak wcześnie)

reklama
No to jest dla mnie nadzieja 💪😁

A ogólnie masz jakieś objawy na tak wczesnym etapie?
Wszędzie śpię. Mąż sie wkurza... Mam smaka na sery i zbrzydlo mi mięso i wędliny. Ogólnie na początku ciągnący ból brzucha. I tak mi nic innego nie dolega. Zastanawiam sie kiedy iść na L4, bo mam stresującą pracę w korporacji. Myślę, ze po zamknięciu miesiąca w firmie pójdę na zwolnienie.

Do góry