reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Dziewczyny zaczynam mieć problem od kilku dni. Brzuch mi wyrzucilo normalnie. W związku z pracą mam eleganckie spódnice i spodnie i w nic się nie dopinam. Jak spódnice ubieram to normalnie widac wydety brzuszek. W piątek zaczynam 8 tydzień. Dziwi mnie że to tak szybko...
Ja w poniedziałek zaczynam 8. Też tak mam. Pęcherz się powiększa, macica.
Cały czas w sukienkach jestem, bo w spodniach mi już ciasno. Szok bo ja myślałam, że brzuszek w ciąży to się robi w 4-5 miesiącu 🙄☺️

reklama
W pierwszej ciąży na badaniach połówkowych jeszcze brzucha nie miałam a teraz tak samo , dziś zaczynam 8 i spodnie ciasne w pasie :)

W pierwszej ciąży na badaniach połówkowych jeszcze brzucha nie miałam a teraz tak samo , dziś zaczynam 8 i spodnie ciasne w pasie :)
W pierwszej ciąży miałam tak samo w 20 tygodniu szłam płaska na USG połówkowe aż głupio mi było w poczekalni że wszystkie panie z brzuszkiem a ja nie.

Ja to mam brzuch obecnie jak nie ktore do porodu haha. Takie wzdecia ze szok.
I ja również zasypiam po 20 i wstaje 5 rano
Nutella i chrupki kukurydziane haha jem tak codziennie haha.
Ja dziś mam rozmowę z lekarzem zakaznym

Jak któraś zainteresowana to tak wygląda mniej więcej album. Nie robiłam wszystkich strony

Załączniki

• 20200521_084311.jpg
    20200521_084311.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 74
  • 20200521_084317.jpg
    20200521_084317.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 72
  • 20200521_084328.jpg
    20200521_084328.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 76
  • 20200521_084334.jpg
    20200521_084334.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 76
  • 20200521_084339.jpg
    20200521_084339.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 73
Jak któraś zainteresowana to tak wygląda mniej więcej album. Nie robiłam wszystkich strony
Dziękuję Ci bardzo. Przekonałam się i kupuje. Już nawet nie chodzi o te wpisy tam dodatkowe, ale wszystko jest pięknie posortowane i opisane. A ja jestem roztrzepaniec i nigdy nie wiem gdzie co leży 🤦🤷
Zresztą ja i tak nie mam pustej teczki, ani segregatora więc "coś" i tak bym musiała kupić.
Na jej stronie jest też do kupienia ramka na zdjęcie z wymiarem usg z magnesem na lodówkę, którą muszę mieć 😍

reklama
Dziękuję Ci bardzo. Przekonałam się i kupuje. Już nawet nie chodzi o te wpisy tam dodatkowe, ale wszystko jest pięknie posortowane i opisane. A ja jestem roztrzepaniec i nigdy nie wiem gdzie co leży 🤦🤷
Zresztą ja i tak nie mam pustej teczki, ani segregatora więc "coś" i tak bym musiała kupić.
Na jej stronie jest też do kupienia ramka na zdjęcie z wymiarem usg z magnesem na lodówkę, którą muszę mieć 😍

No ja jestem mega zadowolona. Fajnie bo wszystko w jednym miejscu . Polecam każdej co się zastanawia

Do góry