reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Jak u was z apetytem? Mi jakp tako minelo.. ale zasmakowala mi nutella,ktorej nie lubilam i to z chrupkami,wczoraj maczalam chrupki w nutelli 🤔 ogolnie nie musze jesc ale pociag do miecha zostal no i brak apetytu na owoce i warzywa takze... zauwazylam ze jestem na miesie, kefirze naturalnym i slodyczach , slodkie musze odpuscic bo bedzie krucho 🙄😏 wczoraj musialam sobie zrobic watrobke drobiowa bo mialam ciagoty 🙄 a ze moi nie lubia to cale 0.5 kg zjadlam ja i troche moj maly sępik, ona to wszystko zje 🙄

reklama
Ja dziś oplewiłam sobie ogródek. Posiałam ogórki i posadziłam pomidorki. Ale męczące to teraz mocno, jakbym tonę węgla przerzuciła 🙄
Rany, mam to samo. Poszlam wieczorem podlewać warzywa i taaaak sie zasapalam przy ciagnieciy weza, ze masakra 😅
Jak u was z apetytem? Mi jakp tako minelo.. ale zasmakowala mi nutella,ktorej nie lubilam i to z chrupkami,wczoraj maczalam chrupki w nutelli 🤔 ogolnie nie musze jesc ale pociag do miecha zostal no i brak apetytu na owoce i warzywa takze... zauwazylam ze jestem na miesie, kefirze naturalnym i slodyczach , slodkie musze odpuscic bo bedzie krucho 🙄😏 wczoraj musialam sobie zrobic watrobke drobiowa bo mialam ciagoty 🙄 a ze moi nie lubia to cale 0.5 kg zjadlam ja i troche moj maly sępik, ona to wszystko zje 🙄
U mnie apetyt sredni. Od miesa mnie odrzuca. Przez dwa czy trzy dni jadlam na okrągło chleb z masłem i pomidorem, wczoraj mi przeszło. Dzisiaj jeszcze na nic nie mam ochoty.

Rany, mam to samo. Poszlam wieczorem podlewać warzywa i taaaak sie zasapalam przy ciagnieciy weza, ze masakra 😅

U mnie apetyt sredni. Od miesa mnie odrzuca. Przez dwa czy trzy dni jadlam na okrągło chleb z masłem i pomidorem, wczoraj mi przeszło. Dzisiaj jeszcze na nic nie mam ochoty.
Ja jadłam chleb z paprykarzem i tez juz nie mam ochoty 😋 w ogole bulki mi strasznie smierdza ,swieze bulki,ktore tak pieknie pachną zawsze 🙄

Podobno nie wolno wątróbki w ciąży? 🤔 Ja uwielbiam wątróbkę, z chęcią bym zjadła 😋
Ja dalej mam bardzo duży apetyt. Non stop jem. Ciągle mam jakieś inne zachcianki. Ale tak ogólnie to odrzuciło mnie od mięsa i jajek. A strasznie smakują mi owoce, warzywa, wszystko co kwaśne. Więc namiętnie przeglądam strony dla wegan, wegetarian bo to mi najbardziej smakuje ☺️
Dziś np mam bardzo smaczka na boczniaki i już wysłałam zdjęcia ukochanemu co ma kupić więc mam nadzieję, że będą hamburgery wege z boczniakami 😍
IMG_20200521_081845.png

ja jestem na etapie mniejszy apetyt
po prostu nie jestem głodna
dziś wstalam od 6 i jeszcze przed śniadaniem jestem
nie to ze mi niedobrze po prostu nie chce mi się jesc

Podobno nie wolno wątróbki w ciąży? 🤔 Ja uwielbiam wątróbkę, z chęcią bym zjadła 😋
Ja dalej mam bardzo duży apetyt. Non stop jem. Ciągle mam jakieś inne zachcianki. Ale tak ogólnie to odrzuciło mnie od mięsa i jajek. A strasznie smakują mi owoce, warzywa, wszystko co kwaśne. Więc namiętnie przeglądam strony dla wegan, wegetarian bo to mi najbardziej smakuje ☺
Dziś np mam bardzo smaczka na boczniaki i już wysłałam zdjęcia ukochanemu co ma kupić więc mam nadzieję, że będą hamburgery wege z boczniakami 😍
Zobacz załącznik 1122725
Tez czytalam ze nie mozna 🙄 no co ja na to poradze.. grunt ze nie jem tego codziennie.. 🙄 ogólnie wszystko co w nadmiarze szkodzi ,nie tylko osobom w ciazy ;)

Dziewczyny zaczynam mieć problem od kilku dni. Brzuch mi wyrzucilo normalnie. W związku z pracą mam eleganckie spódnice i spodnie i w nic się nie dopinam. Jak spódnice ubieram to normalnie widac wydety brzuszek. W piątek zaczynam 8 tydzień. Dziwi mnie że to tak szybko...

reklama
Ja też codziennie zasypiam jak wracamy z mężem autem i akurat on prowadzi. A co do apetytu wczoraj kotlet mi nie smakował, gdzienja kocham mięso, szynka też nie podchodzi i sięgam częściej po ser. Mam smaka na owoce i warzywa. I mega ochotę na chłodnik litewski ❤❤❤

Do góry