reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

To tylko teleporade wiec zleci pewnie dodatkowe badania i potem pewnie jakiś antybiotyk dostane. Czytałam że wiele kobiet miało Toksoplazmoze i dzieci zdrowe
Oki, myślałam, że wizyta na żywo i coś będzie dziś sprawdzał 😁 Dokładnie. Rzadko kiedy przechodzi na dziecko. Ale rozumiem obawy 🤗

reklama
Rossig a też chyba kiedyś ja gdzieś widziałam, dzięki, też ją kupię żeby się czymś zająć i nie czytać ciągle internetu :)

Co do zmęczenia ja też jestem bardzo, w dzień muszę się położyć, ale mi godzina wystarcza, w nocy, tak jak wcześniej chodziłam spać o 1 tak teraz 22 i już jestem zmęczona, ciągle ziewam ogólnie bez względu na to jaka jest pogoda...

Jedynie wczoraj miałam problem z zaśnięciem wieczorem bo jutro mam wizytę i mnie to jakoś tak stresuje...
Do tego boję się że znowu coś będzie nie tak, tylko się wpatruje w swój organizm żeby moje dolegliwości ciążowe nie minęły, macie jakieś sposoby na rozluźnienie?? Bo ja wczoraj nawet wypiłam meliske i nie pomogła.
Też mam jutro wizytę i też jestem cała w stresie, tak bardzo chcę, żeby wszystko było dobrze

A czy juz wszystkie jesteście po rozmowie w pracy?
Nie, ja dopiero ide jutro na pierwszą wizytę do lekarza. Tak się złożyło, ze mam teraz urlop, więc odpoczywam. Ale planuje od razu iść na zwolnienie, nie mam możliwości pracować w ciąży ze wzgledu na charakter pracy i jeszcze ten covid :/

reklama
Do góry