reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Cześć ja mam termin z USG na 28.01 a z miesiączki 17.01. W domku mam 2letnia córeczkę:) objawy ciążowe mi minęły, ale było źle. Teraz korzystam choć brzuch rośnie szybciej niż przy pierwszym. To moja 4 ciąża...
Ważne żeby wszystko było dobrze. Ja sie nad moim brzuchem zastanawiam. Jest w sumie nie zauwazalny. Mam 172cm i 67kg. Ale mysle ze to dlatego ze juz.brzuch byl zmieniony po jednej ciazy i go teraz tak nie widac. Bierzesz cos na podtrzymanie??

reklama
Cześć ;D
Termin na 27 stycznia, bąbel od samego początku jest większy niż wynika z miesiączki, więc będzie duży chłopiec. Po przebojach z plamieniami, ogromnym ryzykiem ZD dotrwaliśmy do drugiego trymestru, więc teraz tylko leże i pachnę czekając na rozwiązanie :)
Hej juz znasz plec?? Ja mam termin 25.01 z usg natomiast z OM 04.02 prawie tydz roznicy:) w wielkosci dziecka a datami..

Ja miałam ponad normę i lekarz stwierdził że to normalne w ciąży
Hej własniw ja po badaniach prenatalnych tez mam wysokie ph - mianowicie 8ph. Poki co lekarz nie daje zadnego leku antybiotyku. Na nastwpna wizyte mam zrobic mocz, proby watrobowe. Moze to nwrki moze to watroba. A moze mit ze chłopak:p. W kaZym badz razie mi.kazal pic mnostwo wody zeby nerki mialy co filtrowac i barc wit C. U mnie byl problem bo np.z nocy nie moglam do konca oddac moczu. Polecialo kilka kropel i niby koniec a pechwrz pelny. Wiec za chwile znow do toalety i tak ze 3 razy. Ale jest lepiej. A jakiw tobie wskazowki udzielil twoj lekarz?

Właśnie Niee w ogole pani doktor ma bardzo malo pacjentek w ciazy jakby to mialo jakies znaczenie.. taka polska sluzba zdrowia. Musze tylko zadzwonić czy w ogole wyniki ogladaja jakby cos bylo nie tak..
Czy u ciebie u waa dziewczyny prywatna wizyta trwa z 15 minut a na nfz 1 godz..chodzi mi o to ze na nfz.sie nie spiezza i ciagle a.to nie ma.miejsc a fo termonu a prywatnie ten sam lekarz znajdzie dla.ciebie miejsce w.nocy i polnocy i skasunje jak potrzeba. Jakie czasy....

reklama
Woow ale musisz miec wesolo🤗. Ja na szczescie bez wymiotow ale mdlilo cale dnje a wieczorami i nocami masakra. Teraz jakby lepiej wraca apetyt..w ciagu 3 msc spadlam 3 kg :). A teraz jakby zgaga? No ale to juz??:) na kiedy masz termin? Jakie plcie dzieciaczkow?:)
Plec moze poznam 31 teraz termin styczen ale pdzy trojakach bedzie listopad.ja spadlam 5 kg

Do góry