reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Cześć ja mam termin z USG na 28.01 a z miesiączki 17.01. W domku mam 2letnia córeczkę:) objawy ciążowe mi minęły, ale było źle. Teraz korzystam choć brzuch rośnie szybciej niż przy pierwszym. To moja 4 ciąża...
Ważne żeby wszystko było dobrze. Ja sie nad moim brzuchem zastanawiam. Jest w sumie nie zauwazalny. Mam 172cm i 67kg. Ale mysle ze to dlatego ze juz.brzuch byl zmieniony po jednej ciazy i go teraz tak nie widac. Bierzesz cos na podtrzymanie??

reklama
Cześć ;D
Termin na 27 stycznia, bąbel od samego początku jest większy niż wynika z miesiączki, więc będzie duży chłopiec. Po przebojach z plamieniami, ogromnym ryzykiem ZD dotrwaliśmy do drugiego trymestru, więc teraz tylko leże i pachnę czekając na rozwiązanie :)
Hej juz znasz plec?? Ja mam termin 25.01 z usg natomiast z OM 04.02 prawie tydz roznicy:) w wielkosci dziecka a datami..

Ja miałam ponad normę i lekarz stwierdził że to normalne w ciąży
Hej własniw ja po badaniach prenatalnych tez mam wysokie ph - mianowicie 8ph. Poki co lekarz nie daje zadnego leku antybiotyku. Na nastwpna wizyte mam zrobic mocz, proby watrobowe. Moze to nwrki moze to watroba. A moze mit ze chłopak:p. W kaZym badz razie mi.kazal pic mnostwo wody zeby nerki mialy co filtrowac i barc wit C. U mnie byl problem bo np.z nocy nie moglam do konca oddac moczu. Polecialo kilka kropel i niby koniec a pechwrz pelny. Wiec za chwile znow do toalety i tak ze 3 razy. Ale jest lepiej. A jakiw tobie wskazowki udzielil twoj lekarz?

Właśnie Niee w ogole pani doktor ma bardzo malo pacjentek w ciazy jakby to mialo jakies znaczenie.. taka polska sluzba zdrowia. Musze tylko zadzwonić czy w ogole wyniki ogladaja jakby cos bylo nie tak..
Czy u ciebie u waa dziewczyny prywatna wizyta trwa z 15 minut a na nfz 1 godz..chodzi mi o to ze na nfz.sie nie spiezza i ciagle a.to nie ma.miejsc a fo termonu a prywatnie ten sam lekarz znajdzie dla.ciebie miejsce w.nocy i polnocy i skasunje jak potrzeba. Jakie czasy....

reklama
Woow ale musisz miec wesolo🤗. Ja na szczescie bez wymiotow ale mdlilo cale dnje a wieczorami i nocami masakra. Teraz jakby lepiej wraca apetyt..w ciagu 3 msc spadlam 3 kg :). A teraz jakby zgaga? No ale to juz??:) na kiedy masz termin? Jakie plcie dzieciaczkow?:)
Plec moze poznam 31 teraz termin styczen ale pdzy trojakach bedzie listopad.ja spadlam 5 kg

Do góry