Agnieszka2929
Fanka BB :)
200 zl 15 minDziewczyny ile u was kosztuje prywatna kontrolna wizyta i ile trwa?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
200 zl 15 minDziewczyny ile u was kosztuje prywatna kontrolna wizyta i ile trwa?
A wcześniej pisałaś że chodzisz przy szpitalu na Nfz temu nie masz zdjęć i co płacić Ci karzą ?200 zl 15 min
No chodze przy szpitalu,ale placilam wczesniej prywatnie bylam bo bylo ciezko sie dostac teraz robie prywatnie z krwi i place sporo od 100-200zlA wcześniej pisałaś że chodzisz przy szpitalu na Nfz temu nie masz zdjęć i co płacić Ci karzą ?
Juz lepiej dzisiaj tak cmi, ale robie przetwory wiec statam sie nie myslec.I jak samopoczucie? Moje srednie..od poczatku 3 razy dyphaston teraz nawet jakis mocniejszy progresteron. No ale coż .. nie dajemy sie
Okolice Wroclawia a Ty?[emoji109][emoji1666]. Skad jestes?
U mnie zalezy od lekarza moj kasuje pacjentki od 300 do 450.[emoji21][emoji21]Dziewczyny ile u was kosztuje prywatna kontrolna wizyta i ile trwa?
U mnie podobnieU mnie 180 zł a trwa a nie wiem z 10. -15 min coś podejrzewam