reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Ważne żeby wszystko było dobrze. Ja sie nad moim brzuchem zastanawiam. Jest w sumie nie zauwazalny. Mam 172cm i 67kg. Ale mysle ze to dlatego ze juz.brzuch byl zmieniony po jednej ciazy i go teraz tak nie widac. Bierzesz cos na podtrzymanie??
Moj tez dopiero teraz zaczyna sie pojawiać.. wcześniej nie widziałam bo sama z natury mam tak ze jak wiecej zjem to brzuch wystaje jak w ciąży heh

Dlatego ja prywatnie tylko usg.. fajnie jak ktos ma pakiet.

Ale upały sie zbliżają;) az sobie popijam piwko zero z soczkiem bo ja tak lubie takie zimniutkie to chociaz tak mozna sobie czas umilić,)

Ważne żeby wszystko było dobrze. Ja sie nad moim brzuchem zastanawiam. Jest w sumie nie zauwazalny. Mam 172cm i 67kg. Ale mysle ze to dlatego ze juz.brzuch byl zmieniony po jednej ciazy i go teraz tak nie widac. Bierzesz cos na podtrzymanie??
Do 12 tygodnia brałam duphaston 2 razy dziennie i tyle. Wszystko jest ok więc nic już nie biorę:)

Dziewczyny czy któraś miala podobnie? W pierwszej ciazy tak z miesiac przed porodem zrobil mi sie torbiel pod pacha nie wiedzialam skad to i co to ppszlam do gin i okazalo sie ze mam otwarty kanal mlekowy i zbiera ki sie tam mleko. Przed samym porodem mialm juz wielkosci jajka. Doslownie pod pacha. Karmiłam piersia ulga ogromna no ale skora lekko rozciagnieta zostala. Teraz powili w 16tc wchodze i wicie ze znow robi mi sie ta torbiel a nawet troche pobolewa i przeszkadza. Troche jakby i lewa piers wieksza i pod lewa pacha. Czy tylko ja jestem taki ewenement?:):)
Ps mleka mi nie brakowalo gdzie ja piersi mam rozm B. A dzieci moglabgm 2 na raz karmic.

Hej dziewczyny! Ja dziś z zapchanymu zatokami. Bólem głowy takim co to od 3 spać nie daje i krwią z nosa witam Was bardzo serdecznieinzycze cudownego dnia!
Mnie też głowa boli ale APAP rano i przechodzi i do wieczora już nie muszę zażywać. Na szczescie krwi z nosa nie mam, ale mam za to z dziąseł... Kolor pasty zgadza się tylko w tubce 😋 To na szczęście nie przeszkadza 😊

reklama
Mnie też głowa boli ale APAP rano i przechodzi i do wieczora już nie muszę zażywać. Na szczescie krwi z nosa nie mam, ale mam za to z dziąseł... Kolor pasty zgadza się tylko w tubce 😋 To na szczęście nie przeszkadza 😊
Hej. Mnie już 2 dzień boli okropnie. Oczywiście kiedzy zębami wszystko czerwone 😅 ale tak widocznie musi być. Dbam o żeby jak mogę.
Najgorszy jest katar...

Do góry