Niespodziewajka
Fanka BB :)
30?? Ja płacę 300 na miesiąc wraz z mężem...Ja teraz doceniam mój pakiet w luxmedzie. Płacę 30 zl na miesiąc a wizyt mam ile chce.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
30?? Ja płacę 300 na miesiąc wraz z mężem...Ja teraz doceniam mój pakiet w luxmedzie. Płacę 30 zl na miesiąc a wizyt mam ile chce.
30?? Ja płacę 300 na miesiąc wraz z mężem...
Moj tez dopiero teraz zaczyna sie pojawiać.. wcześniej nie widziałam bo sama z natury mam tak ze jak wiecej zjem to brzuch wystaje jak w ciąży hehWażne żeby wszystko było dobrze. Ja sie nad moim brzuchem zastanawiam. Jest w sumie nie zauwazalny. Mam 172cm i 67kg. Ale mysle ze to dlatego ze juz.brzuch byl zmieniony po jednej ciazy i go teraz tak nie widac. Bierzesz cos na podtrzymanie??
Aaaa to ok teraz rozumiemTak, dokładnie 30 zł. Pracodawca finansuje pozostałą kwotę.
Do 12 tygodnia brałam duphaston 2 razy dziennie i tyle. Wszystko jest ok więc nic już nie bioręWażne żeby wszystko było dobrze. Ja sie nad moim brzuchem zastanawiam. Jest w sumie nie zauwazalny. Mam 172cm i 67kg. Ale mysle ze to dlatego ze juz.brzuch byl zmieniony po jednej ciazy i go teraz tak nie widac. Bierzesz cos na podtrzymanie??
180 wizyta trwa od 30minut czasem do godzinyDziewczyny ile u was kosztuje prywatna kontrolna wizyta i ile trwa?
Mnie też głowa boli ale APAP rano i przechodzi i do wieczora już nie muszę zażywać. Na szczescie krwi z nosa nie mam, ale mam za to z dziąseł... Kolor pasty zgadza się tylko w tubce To na szczęście nie przeszkadzaHej dziewczyny! Ja dziś z zapchanymu zatokami. Bólem głowy takim co to od 3 spać nie daje i krwią z nosa witam Was bardzo serdecznieinzycze cudownego dnia!
Hej. Mnie już 2 dzień boli okropnie. Oczywiście kiedzy zębami wszystko czerwone ale tak widocznie musi być. Dbam o żeby jak mogę.Mnie też głowa boli ale APAP rano i przechodzi i do wieczora już nie muszę zażywać. Na szczescie krwi z nosa nie mam, ale mam za to z dziąseł... Kolor pasty zgadza się tylko w tubce To na szczęście nie przeszkadza