Mama po raz drugi👍
Fanka BB :)
Rób inhalacje mi pomagały.Ja juz nie daję rady[emoji26][emoji26]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rób inhalacje mi pomagały.Ja juz nie daję rady[emoji26][emoji26]
I jak u Ciebie??My już w domu ale stresu się najadłam
A to tylko na godziny?nie mozna bylo sie spoznic .Dziś słuchajcie zapomnialam o wizycie u lekarza..
Mialam zobaczyc jakie wyniki krwi i zeby mi wypisała w koncu karte ciazy. Mialam na 17 a o 17 30 sobie przypomnialam.
Okazało sie ze kolejny termin jest dopiero na 25 sierpnia!! To jakies chore jest, wiem ze moja wina ale.. takie terminy
Co się stało?My już w domu ale stresu się najadłam
Właśnie Niee w ogole pani doktor ma bardzo malo pacjentek w ciazy jakby to mialo jakies znaczenie.. taka polska sluzba zdrowia. Musze tylko zadzwonić czy w ogole wyniki ogladaja jakby cos bylo nie tak..A to tylko na godziny?nie mozna bylo sie spoznic .
No to masakra u mnie to większość ciezarneWłaśnie Niee w ogole pani doktor ma bardzo malo pacjentek w ciazy jakby to mialo jakies znaczenie.. taka polska sluzba zdrowia. Musze tylko zadzwonić czy w ogole wyniki ogladaja jakby cos bylo nie tak..
Hej kochana ja OM 26.04. Jestem z woj łodzkiego.Rawa Mazowiecka.Witam ja mam taki sam termin OM 30 kwietnia i jeden brzdąc w domu 3 letni. Ja przechodzę ciążę całkowicie bez objawów często zapominam że w niej jestem u Ciebie z USG szybszy termin u mnie jakby 2 dni później . Skąd jesteś?
I jak samopoczucie? Moje srednie..od poczatku 3 razy dyphaston teraz nawet jakis mocniejszy progresteron. No ale coż .. nie dajemy sieJa tez mam na 25.01[emoji3]
Woow ale musisz miec wesolo. Ja na szczescie bez wymiotow ale mdlilo cale dnje a wieczorami i nocami masakra. Teraz jakby lepiej wraca apetyt..w ciagu 3 msc spadlam 3 kg . A teraz jakby zgaga? No ale to juz?? na kiedy masz termin? Jakie plcie dzieciaczkow?Cześć ja mam trojaczki druga ciąża o objawy nie pytaj wszystko co najgorsze ..