reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

uhuhu ale miałam chwilę stresu
Poszłam siusiu a tam jakaś brunatna plamka, mi już się gorąco robi:o, ale się przyglądam... zaraz zaraz to przecież nie krew. Okazuje się, że moja nowa bordowa piżama zostawia gdzieniegdzie:rolleyes2: brunatne pyłki, które potem przykleiły się do majtek. ;)
O matko! Czyli kupować tylko piżamy białe 🤣 też bym miała zawał!

reklama
uhuhu ale miałam chwilę stresu
Poszłam siusiu a tam jakaś brunatna plamka, mi już się gorąco robi:o, ale się przyglądam... zaraz zaraz to przecież nie krew. Okazuje się, że moja nowa bordowa piżama zostawia gdzieniegdzie:rolleyes2: brunatne pyłki, które potem przykleiły się do majtek. ;)
Juz myślałam, ze papier w kwiatki :D

Aha jak doczytałam, przytoczyłam się już do domu z zakupów, prezentu nie mam, zamiast tego torbę ciuchów dla młodej 🙄 Dzwoniłam do przychodni w sąsiednim mieście, gdzie mogłabym iść na konsultację z ginem na pakiecie i zapisują- uwaga - na sierpień(!), podziękowałam i chyba będzie wycieczka do stolicy... Najgorzej bo mój nie ma nic wolnego teraz w tygodniu, a te 2 godziny pociągiem lub busem w masce to jednak słabo...

W końcu Was nadrobiłam od rana 😱🙄 trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty!!! Oby to był piękny dzień 🥰 za mną od wczoraj chodzi wątróbka, ale czytałam że nie zalecane.... Chociaż z drugiej strony czy raz może zaszkodzić? 🤔 Kiedyś to się jadło wszystko 🤷‍♀️ chyba zjem 😀
Co do netflixa to polecam film Labirynt i Dzień patriotów, jeżeli ktoś lubi thrillery i zagadki, żadne inne filmy mnie tak nie wciągnęły 😀
Miłego dnia wszystkim 🥰

Przypominam o głosowaniu

Info dla nowych dziewczyn:
Tutaj możecie wpisać się na listę styczniowych mam, zgłaszamy się przez wysłanie mi prywatnej wiadomości.
A czy ja tez mogę się dopisać do styczniowych mimo tego ze lekarze nie są w stanie podać terminu i może to być 1.12.2020 a może być i 24.12.20 i 8.01.2021 🤷🏼‍♀️? Jestem u Was bo termin z kalendarza jest 31.01.2021 ale lekarze powiedzieli ze mogę zapomnieć :p

reklama
Kurde, aż chciałabym widzieć ich miny i czuć to wszystko, jak informuje się, że będą bliźniaki [emoji16][emoji7]
U Nas było tak zarówno w przypadku rodziców jakby teściów. Przyjechaliśmy i mówimy zeby usiedli bo mamy informacje: będą dziadkami! wiec ogólnie radość okrzyki i euforia. Mówimy żeby jednak jeszcze usiedli ( konsternacja No bo po co jak się już cieszą jak szaleni - trochę euforia opadła ) mówimy ze będą podwójnymi dziadkami : cisza. I euforia x2 😂😂

Do góry