Sheila
Fanka BB :)
Bolą, a raczej ciągnie...Was też bolą jajniki jak kaszlacie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bolą, a raczej ciągnie...Was też bolą jajniki jak kaszlacie?
Was też bolą jajniki jak kaszlacie?
Dziewczyny wiem, że już był ten temat ale jak to w końcu jest z tymi maseczkami?
Ja jestem alergiczką, astmatyczką i do tego w ciąży często robi mi się słabo, w szczególności jak jest tak gorąco. Chciałam dzisiaj wejść do sklepu bez maseczki ale ochroniarz mnie nie wpuścił. Ja kurcze próbowałam chodzić z maseczką ale nie daję rady. Jak Wy sobie z tym radzicie?
Próbuję was nadrobić i tak siedzę w Macu(też wasza wina) przy stoliku, czytam i po tym poście to już mi prawie cola nosem poszłapozygam sie predzej niz wysram
ja miałam tak wczoraj, pomógł apap+3 godziny snuMnie dziś tak głowa boli wzięłam apap i nie przechodzi
Wypij kawkę, wczoraj tak miałam. Apap nic nie pomógł, za to kawa od razu.Mnie dziś tak głowa boli wzięłam apap i nie przechodzi
Wypiłam i też nic taki ćmiacy ból ehhWypij kawkę, wczoraj tak miałam. Apap nic nie pomógł, za to kawa od razu.
Biedna to chyba tylko sen Ci został..Wypiłam i też nic taki ćmiacy ból ehh