reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

uhuhu ale miałam chwilę stresu
Poszłam siusiu a tam jakaś brunatna plamka, mi już się gorąco robi:o, ale się przyglądam... zaraz zaraz to przecież nie krew. Okazuje się, że moja nowa bordowa piżama zostawia gdzieniegdzie:rolleyes2: brunatne pyłki, które potem przykleiły się do majtek. ;)
O matko! Czyli kupować tylko piżamy białe 🤣 też bym miała zawał!

reklama
uhuhu ale miałam chwilę stresu
Poszłam siusiu a tam jakaś brunatna plamka, mi już się gorąco robi:o, ale się przyglądam... zaraz zaraz to przecież nie krew. Okazuje się, że moja nowa bordowa piżama zostawia gdzieniegdzie:rolleyes2: brunatne pyłki, które potem przykleiły się do majtek. ;)
Juz myślałam, ze papier w kwiatki :D

Aha jak doczytałam, przytoczyłam się już do domu z zakupów, prezentu nie mam, zamiast tego torbę ciuchów dla młodej 🙄 Dzwoniłam do przychodni w sąsiednim mieście, gdzie mogłabym iść na konsultację z ginem na pakiecie i zapisują- uwaga - na sierpień(!), podziękowałam i chyba będzie wycieczka do stolicy... Najgorzej bo mój nie ma nic wolnego teraz w tygodniu, a te 2 godziny pociągiem lub busem w masce to jednak słabo...

W końcu Was nadrobiłam od rana 😱🙄 trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty!!! Oby to był piękny dzień 🥰 za mną od wczoraj chodzi wątróbka, ale czytałam że nie zalecane.... Chociaż z drugiej strony czy raz może zaszkodzić? 🤔 Kiedyś to się jadło wszystko 🤷‍♀️ chyba zjem 😀
Co do netflixa to polecam film Labirynt i Dzień patriotów, jeżeli ktoś lubi thrillery i zagadki, żadne inne filmy mnie tak nie wciągnęły 😀
Miłego dnia wszystkim 🥰

Przypominam o głosowaniu

Info dla nowych dziewczyn:
Tutaj możecie wpisać się na listę styczniowych mam, zgłaszamy się przez wysłanie mi prywatnej wiadomości.
A czy ja tez mogę się dopisać do styczniowych mimo tego ze lekarze nie są w stanie podać terminu i może to być 1.12.2020 a może być i 24.12.20 i 8.01.2021 🤷🏼‍♀️? Jestem u Was bo termin z kalendarza jest 31.01.2021 ale lekarze powiedzieli ze mogę zapomnieć :p

reklama
Kurde, aż chciałabym widzieć ich miny i czuć to wszystko, jak informuje się, że będą bliźniaki [emoji16][emoji7]
U Nas było tak zarówno w przypadku rodziców jakby teściów. Przyjechaliśmy i mówimy zeby usiedli bo mamy informacje: będą dziadkami! wiec ogólnie radość okrzyki i euforia. Mówimy żeby jednak jeszcze usiedli ( konsternacja No bo po co jak się już cieszą jak szaleni - trochę euforia opadła ) mówimy ze będą podwójnymi dziadkami : cisza. I euforia x2 😂😂

Do góry