reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Hej dziewczyny.

Od jakiegoś czasu przeglądam forum ale dopiero zdecydowałam się dołączyć. Fajna atmosfera tu u was. U mnie wychodzi obecnie 9+2. Od samego początku czuje się tragicznie, nie mam apetytu i czuje sam kwas w buzi. Pocieszycie kiedy to mija? Marze już aby ten moment nadszedł :D

Kurna to ile blizniakow tu mamy? 3 pary?
Ja dzis zdrowo. Kuskus a kurczaczkiem :-) :)
Bodajże 2 [emoji4]
Bardzo fajne te książeczki! Pięknie wyglądają I fajny pomysł.. Ja od kilku dni co chwilę mam wzrusz.. albo wścieklizne [emoji23]. Nie wiem co z tymi emocjami ale Twoje książeczki mnie wzruszyły bo już wyobrażam sobie ta adrenalinę i radość kiedy je podarujecie
Dzięki [emoji3059] właśnie też liczę na wzrusz, chociaż ostatnio z mężem mamy trochę ciche dni i zabiera mi to dużo radości z tego wydarzenia..
Haha ! Dzięki [emoji3590]
bo wiecie to było tak ze jak zobaczyłam dwie kreski na teście to przeliczyłam szybko i wyszedł koniec stycznia wiec Was odnalazłam. W 6 tyg okazało się ze bliźniaki jednojajowe i jednokosmowkowe wiec już termin max 34-36 tydz. ( wiec już przełom roku) Potem stwierdzili ze jest duża szansa na jednoowodniowe (niepotwierdzone na 100%) i termin 32-34 tydz i tak zaraz się okaże ze już nigdzie nie pasuje [emoji85][emoji85]
To nie szukaj, nasza jesteś, siedź na tyłku i się nie wygłupiaj [emoji16]
Cześć dziewczyny, można dołączyć?
Jest to moja pierwsza ciąża, 28 lat, dzisiaj 11t+6d, termin wg OM na 10.01:)
Hej! Gdzieś Ty się tyle czasu uchowała? [emoji4] Rozgosc się [emoji6]
Jakie ładne [emoji173] Gdzie zawiałaś, bo strasznie mi się podobają te okładki.

Jasne, jak chcesz dopisać się do listy to napisz do mnie wiadomość prywatną.
Lista jest tu: Link do: Lista styczniowych mam
Crystal Albums [emoji4] ale to tylko dla fotografów, także jakbyś coś chciała dla siebie to się polecam [emoji6] a okładki... Wiesz jak ciężko się zdecydować?! [emoji23]
IMG_20200625_134457.jpeg

Hej dziewczyny.

Od jakiegoś czasu przeglądam forum ale dopiero zdecydowałam się dołączyć. Fajna atmosfera tu u was. U mnie wychodzi obecnie 9+2. Od samego początku czuje się tragicznie, nie mam apetytu i czuje sam kwas w buzi. Pocieszycie kiedy to mija? Marze już aby ten moment nadszedł :D
Ja jutro zaczynam 13 tydzień i nadal mam ten kwas w buzi i mdłości 😞. Także u mnie jeszcze nie mija. Ale pewnie kiedyś minie 🙂

Hej dziewczyny.

nie ma pocieszenia :D ja 12+3 i jeszcze mi nie przeszło
Przyznam, że teraz jest trochę lepiej, bo muli mnie tylko wieczorami, ale czekam na ten dzień kiedy wszystko będzie ok i będę żarła bez opamiętania :cool2:

Ja niestety cały czas plamie. A jak u Was? Acardu nie biorę odkąd zaczęłam plamić, ale clexan 40 cały czas
Ja cały czas plamie na brazowo/ czarno. Wieczorem i po nocy jest więcej. W ciągu dnia mniej. Ja biorę taki lek przeciwkrwotoczny ale ostatnie 8 tabletek i mam odstawić i wtedy się boję że krwiak wypłynie.

reklama
Ja powiedziałam swojej mamie a mąż swojej. U mnie było bez żadnych wielkich oznajmień, bo ja nie lubię takich rzeczy. Tzn. jak ktoś robi specjalne prezenty dla dziadków to bardzo mi się podoba, ale ja osobiście nigdy taka nie byłam. Mamie napisałam na fejsie, że chyba jestem w ciąży i tyle. ;)

Wrócę jeszcze do tematu głosowania i prywatnej grupy. Myślę, że kto już miał zagłosować to zagłosował. Rozkład głosów jest taki, że już raczej nic się nie zmieni.
Proponuję zakończenie głosowania w niedzielę. :wink: Od poniedziałku bym się wzięła za organizację wszystkiego.
Ja tak samo na razie powiedzieliśmy tylko mojej mamie i teściowej nie chciałam nikomu więcej póki co i też powiedziałam normalnie bez żadnych pomysłów pięknych typu kartki czy prezenty ponieważ również nie lubię takich rzeczy

Do góry