reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

A czy ja tez mogę się dopisać do styczniowych mimo tego ze lekarze nie są w stanie podać terminu i może to być 1.12.2020 a może być i 24.12.20 i 8.01.2021 [emoji2372]? Jestem u Was bo termin z kalendarza jest 31.01.2021 ale lekarze powiedzieli ze mogę zapomnieć :p
Ale Ty przecież nasza jesteś to co się głupio pytasz [emoji16]

reklama
Ej dziewczyny sorry za spam, ale muszę się pochwalić [emoji16] przyszły moje książeczki na prezent [emoji7] ależ mi się podobają [emoji16]Zobacz załącznik 1138832Zobacz załącznik 1138833
Bardzo fajne te książeczki! Pięknie wyglądają I fajny pomysł.. Ja od kilku dni co chwilę mam wzrusz.. albo wścieklizne 😂. Nie wiem co z tymi emocjami ale Twoje książeczki mnie wzruszyły bo już wyobrażam sobie ta adrenalinę i radość kiedy je podarujecie

Ja przyznam się że pójdę głosować pierwszy raz bo wkoncu jest jakiś kandydat który mam wrażenie jest coś wart. I nie należy do żadnej parti więc warto spróbować jak by było za jego kandydatury mam na myśli Hołownie. Czekam juz na te prenatalne dzięki Bogu mam wizytę na 9 rano więc nie będę myśleć niepotrzebnie. Powiem ze ulżyło mi po ostatniej wizycie że jest ok ale teraz znowu mam myśli ze 12 tydz nie minął i lepiej mieć dystans.

A który był tydzień u Ciebie? W szpitalu mówią że 8tydzien to raczej ciężko żebym sama się dokładnie oczyscila... Nie wiem już kogo słuchać 😞 nie chce zabiwgu bo boje sie komplikacji, a z drugiej strony jak pomyślę że miałabym ronić kilka dni to robi mi się słabo, to mnie zniszczy już totalnie 😭
Ja miałam już 11 tydzień i tez ginekolog powiedział, ze może samo się nie udać ale wzięłam tabletki i wszystko samo się oczyściło. Tydzień później byłam na kontroli i wszystko było ok

Ale Ty przecież nasza jesteś to co się głupio pytasz [emoji16]
Haha ! Dzięki ❤️
bo wiecie to było tak ze jak zobaczyłam dwie kreski na teście to przeliczyłam szybko i wyszedł koniec stycznia wiec Was odnalazłam. W 6 tyg okazało się ze bliźniaki jednojajowe i jednokosmowkowe wiec już termin max 34-36 tydz. ( wiec już przełom roku) Potem stwierdzili ze jest duża szansa na jednoowodniowe (niepotwierdzone na 100%) i termin 32-34 tydz i tak zaraz się okaże ze już nigdzie nie pasuje 🙈🙈

A który był tydzień u Ciebie? W szpitalu mówią że 8tydzien to raczej ciężko żebym sama się dokładnie oczyscila... Nie wiem już kogo słuchać 😞 nie chce zabiwgu bo boje sie komplikacji, a z drugiej strony jak pomyślę że miałabym ronić kilka dni to robi mi się słabo, to mnie zniszczy już totalnie 😭
Strasznie się bałam ale jeśli chodzi o ból fizyczny to określam go na 3 w skali do 10. Gorzej było psychicznie, ale wolałam przeżyć to w domu niż w szpitalu

reklama
Ej dziewczyny sorry za spam, ale muszę się pochwalić [emoji16] przyszły moje książeczki na prezent [emoji7] ależ mi się podobają [emoji16]Zobacz załącznik 1138832Zobacz załącznik 1138833

Jakie ładne ❤ Gdzie zawiałaś, bo strasznie mi się podobają te okładki.

A czy ja tez mogę się dopisać do styczniowych mimo tego ze lekarze nie są w stanie podać terminu i może to być 1.12.2020 a może być i 24.12.20 i 8.01.2021 🤷🏼‍♀️? Jestem u Was bo termin z kalendarza jest 31.01.2021 ale lekarze powiedzieli ze mogę zapomnieć :p

Jasne, jak chcesz dopisać się do listy to napisz do mnie wiadomość prywatną.
Lista jest tu: Link do: Lista styczniowych mam

Do góry