reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
tiny.jpg

No I zakupiony..mam nadzieje ze za jakies 2-3 dni będzie u mnie:):)

Załączniki

• tiny.jpg
    tiny.jpg
    7,5 KB · Wyświetleń: 34
vingA ja się właśnie tez zastanawiam czy by do pokoju nie kupic zamiast łózeczka kołyski...ale z drugiej strony potem I tak trzeba kupic łóżeczko....sama nie wiem...

A ja tylko wzmiankę wrzuce a propos mam. Kupiłam ze wzgledu na nadchodzacy urlop tankini ciążowe, kocham plażę. Mimo że planuje bywać w cieniu, brzuszka na słońce wystawiać nie zamierzam. Zakupiłam i bardzo polecam:)
Tankini ciążowe Ramiączka wiązane na • 99.99 zł • Bon prix

ps
Co do rozmiaru, ja w biodrach mam 36/38 biust przed ciąża 70 E/F, rozmiar 40 okazał się strzałem w dziesiątkę.

pegas, fajne to jest :) gdzie jeszcze oprócz wysyłek można coś takiego kupić? wiesz może?

lkasia, później i tak łóżeczko będzie potrzebne, no dziecko zaczyna siadać potem stawać więc kołyska już wtedy idzie w kąt. ale gdybym rok temu była mądrzejsza to kupiłabym tą kołyskę a potem łóżeczko turystyczne bo szczebelkowe to dla mnie koszmar. teraz kilka razy w nocy się budzę do małego bo słyszę jak głową o szczebelki stuka (ma manię kręcenia głową przez sen jak usypia) a w turystycznym może sobie do woli pukać i nic mu się nie stanie.

Vinga - mnóstwo tego jest na allegro a bez wysyłki widziałam super w zwykłych butikach już w maju ... I kolory i falbanki dłuższe krótsze z majtkami ze spodenkami. Nawet na targu na manekinach wisiały.

Vinga- szukałam w C&A (lekko wybrakowane było u nas na stanie- na www mają) na i na allegro. Trochę tego jest do wyboru, ceny jednak podobne. W centrum handlowym w sieciówkach nie udało mi się znaleźć ale jak masz jakies swoje sklepy ciążowe to chyba zawsze warto sprawdzić:)

reklama
właśnie ostatnio zastanawiałam się w co się ubiorę na plażę, bo w zwykłym kostiumie to jak słoń morski będę wyglądać, a coś takiego ładnie będzie się prezentować :) muszę popatrzeć po sklepach

Do góry