reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
Juliana mi się wydaje za cienki...ja będę miała po znajomej która tez rodzila w styczniu, i jest megaaa gruby...ale nigdy nie wiadomo jaka zima będzie...

No wlasnie chodzi o to zeby umiec znalesc ten wlasciwy :) (kombinezon). Moim zdaniem chyba nie ma sie co sugerowac ze to Zima I stycznien jesi by bylo powiedzmy 10st na plusie. Wtedy przeciez nie bedziemy zawijamy babla w kmbinezony z futrem, koce I kolderki :) Ale chyba I tak najbezpieczniej bedzie miec dwa...cieplejszy I cienszy troche.
No bo jesli np. bedziemy gdzies jechac samochodem a na dworze bedziemy przy tym krotko to sie malec ugotuje w "kozuchu". Tu tylko chyba nasza intuicja I zdrowy rozsadek da rade :)

No aj już jeden taki cienszy mam, upolowałam w szmatexie za całe 8zł:p jest biały wiec uniwersalny:):)

Vinga ja tez mam taki sam śpiwór tylko z firmy womar dla luski jest super ciepły kombinezon tez planuje kupic gruby cienki juz mam ; )))

reklama
Hehe ja będę miała większość ubrań po synku bo kupowałam od początku dla niego rzeczy uniwersalne :-D Nawet jak są błękitne to nie w samochody a takie stonowane w misie itp. Tak więc ja za dużo zakupów robić nie muszę :-) bo jeszcze i pora roku się będzie pokrywać...

To samo tyczy się pościeli, ręczników i całej gamy innych rzeczy :tak: Dopiero później zaczełam kupować bardziej chłopięce rzeczy ale to nie na teraz będzie mi potrzebne ;-)

Do góry