reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
Pustiszi, łowy jak najbardziej udane - śliczne ciuszki :)
Kasia, widziałam ten leżaczek, super jest :) tylko cena powala trochę. ale jak kogo stać to jest ekstra sprawa :tak:

No pokazałam mamie ten lezaczek I mam zamawiac:) powiedziala ze jest teraz przy kasie I ona kupi Maluszkowi I ma leżeć I czekać...teraz tylko trzeba wybrąć kolor:) ale chyba na brązowy się zdecyduje...

Najbardziej mi zlaeżało zeby meic cos poza lozeczkiem zeby dziecko w ciągu dnia miec też w drugim pokoju...a ten lezaczek można przekształcić w taka malą gondolę, co jest super:)
Idę dzisiaj do Smyka, zobasczyc moze tam będzie, bo mam 20% rabatu:)

Ikasia - będziesz miała chłopca - to mówię ja wróż:) już którys raz czytam, że piszesz "Mateuszek", więc chłop:)

inomama to moze tego tarota wyjmij :))) ja tez bym chetnie sie dowiedziala co tam w brzuszku siedzi :)

ikasia - a lezaczek bardzo fajna sprawa. Ja mialam dla mlodego z fisher price ten z palakiem takim z grzechotkami I on byl na baterie (wibrowal sobie tez) I mozna z niego bylo zrobic potem takie krzeselko/fotelik dla starszaka. Super sprawa kiedy nie ma mozliwosci wstawenia lozeczka/wozka do pokoju dziennego.

Ostatnia edycja:
Inomama ja piszę "MALUSZEK" a nie Mateuszek:p...ja od początku mówię o dzidzi w formie męskiej...jakoś tak si ę na początku utarło I tak mi wygodniej...ale bardziej to jest ze jest dzidziuś więc on...ale jakoś tez mam przeczucie na chłopaka:p moze już niedługo się okaże:)

reklama
Ikasia - super widziałam to kiedyś świetne. I super prezent mi mama kupiła odkurzacz :eek: strasznie zabobonna i przed narodzinami nic nie dotknie w sklepie dla maluszków ...

Do góry