reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
ja jestem w temacie, bo Leos wysoki jest, juz mu zostaly 2cm luzu od glowy do budki, teraz bardziej na wzrost zalecaja patrzec niz na wage.
te foteliki od 9kg, wszystkie raczej, a przynajmniej wszystkie jakie ogladalam sa dla dzieci samodzielnie siedzacych, a u nas na razie sa proby siadania, ale efektow nie ma ;)
mnie polecone foteliki z grup 0-18 lub 0-25, czyli od 5-6 miesiaca (dla noworodkow nie sa polecane choc dozwolone - tak mi sprzedawca w sklepie powiedzial) do 4-5 lat.
my zdecydowalismy sie na besafe i model albo izi plus (0-25) albo kid (0-18). Ewentualnie besafe combi
Glownie dlatego, ze chcemy, alby maly jezdzil tylem do kierunku jazdy przynajmniej do skonczenia 3 lat, naogladalam sie filmikow, naczylam statystyk i dlatego taka decyzja.Drogie te foteliki sa bardzo, ale na dlugo starczaja, wiec nie jest zle ;)

Kamag no u mnie Zosia siedzi samodzielnie i nie ma mowy o leżeniu...więc jak jedziemy w tym nosidełku to ona główkę podnosi cały czas i się męczy...

hej dziewczyny. nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda, ale może będziecie w stanie mi doradzić. poszukuję nowego wózka i zastanawiam się nad wyborem graco evo lub britax b-agile. czy któraś z was ma może taki wózek???? czy jesteście w stanie dać jakąś opinię lub radę? mam x-landera xa ale zrobił się już dla mnie zbyt cięzki... może możecie polecić wózek, który będzie w miarę lekki, a nie będzie parasolką?

Dziewczyny moze podrzuccie linki z pomysłami prezentowymi na gwiazdke:) i chrzesni i dziadkowie czekaja na wskazowki a sama nie mam pomyslu na nic ciekawego:)

reklama
Do góry