reklama
Mirka78
:)
ja jestem w temacie, bo Leos wysoki jest, juz mu zostaly 2cm luzu od glowy do budki, teraz bardziej na wzrost zalecaja patrzec niz na wage.
te foteliki od 9kg, wszystkie raczej, a przynajmniej wszystkie jakie ogladalam sa dla dzieci samodzielnie siedzacych, a u nas na razie sa proby siadania, ale efektow nie ma
mnie polecone foteliki z grup 0-18 lub 0-25, czyli od 5-6 miesiaca (dla noworodkow nie sa polecane choc dozwolone - tak mi sprzedawca w sklepie powiedzial) do 4-5 lat.
my zdecydowalismy sie na besafe i model albo izi plus (0-25) albo kid (0-18). Ewentualnie besafe combi
Glownie dlatego, ze chcemy, alby maly jezdzil tylem do kierunku jazdy przynajmniej do skonczenia 3 lat, naogladalam sie filmikow, naczylam statystyk i dlatego taka decyzja.Drogie te foteliki sa bardzo, ale na dlugo starczaja, wiec nie jest zle
te foteliki od 9kg, wszystkie raczej, a przynajmniej wszystkie jakie ogladalam sa dla dzieci samodzielnie siedzacych, a u nas na razie sa proby siadania, ale efektow nie ma
mnie polecone foteliki z grup 0-18 lub 0-25, czyli od 5-6 miesiaca (dla noworodkow nie sa polecane choc dozwolone - tak mi sprzedawca w sklepie powiedzial) do 4-5 lat.
my zdecydowalismy sie na besafe i model albo izi plus (0-25) albo kid (0-18). Ewentualnie besafe combi
Glownie dlatego, ze chcemy, alby maly jezdzil tylem do kierunku jazdy przynajmniej do skonczenia 3 lat, naogladalam sie filmikow, naczylam statystyk i dlatego taka decyzja.Drogie te foteliki sa bardzo, ale na dlugo starczaja, wiec nie jest zle
ewatresco
Zaciekawiona BB
hej dziewczyny. nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda, ale może będziecie w stanie mi doradzić. poszukuję nowego wózka i zastanawiam się nad wyborem graco evo lub britax b-agile. czy któraś z was ma może taki wózek???? czy jesteście w stanie dać jakąś opinię lub radę? mam x-landera xa ale zrobił się już dla mnie zbyt cięzki... może możecie polecić wózek, który będzie w miarę lekki, a nie będzie parasolką?
reklama
Witajcie mam parę fajnych ciuszków dla dziewczynek po mojej córci, może którejś coś się spodoba. Zapraszam: Przedmioty użytkownika kala252 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.