reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Dla mnie turystyczne to porażka i jest tylko turystyczne. Na nim Kinga rozwlaiła ( strła skórkę) nosek , na nim Kuba mało nie rozwalił ręki. Mam szczebelkowe, nigdy nic sobie nie zrobili. Kuba dalej w nim śpi, tylko mu szczebelki wyciągnęłam i sam sobie wychodzi i wchodzi.
Ikasia szkoda ze to sie samo nie buja , bo by było idealne ;)

reklama
Ja po prostu kupiłam sobie delikatną tuniczkę z takim "zapasem" na brzuchu pod kolor stroju i tak właśnie pływam :-D Już kilka razy byłam na plaży... i powiem wam ze wyszło mi o wiele taniej bo bluzeczkę kupiłam za kilka zł na bazarku... o coś w tym stylu:
http://img1-pl.vinted.net/images/item_photos/156/223/1562237.JPG?1370453113
Tyle że ja mam różową. Jest z lekkiego tiulu to wysycha szybko a chroni brzuszek przed słońcem :-D

Co do łóżeczek u nas też tylko szczebelkowe... U teściów mamy turystyczne wrazie jakiejśc drzemki Konrada i też już nie raz nosa podrapał o tą siatkę... a jakoś w szczebelkowym uważa...

U nas tez szczebelkowe a koøyski bardzo mi sie podobaja ale u nas nie bylo by miejsca na koøyske jeszcze bo mam lozeczko i planuje zeby mala tam spala jak drugie sie urodzi a drugie narazie ze mna przy cycu he;-)
fajne te stroje dla ciezarnych heh :))

a propos ubrañ wczoraj w lidlu kupilam taka super tuniczke sukienke po domu na upal super chociarz na mnie tak ladnie lezy ze na dwór czemu nie ;) jak któras ma blisko to moæe zobaczyc heh ;;)ja wzielam czarna (20 zl)z gumeczka wszyta pod biustem i na ramiaczkach, bardzo ladnie eksponuje brzuszek:happy:

Ostatnia edycja:
kołyski są fajne ale ... niestety dzieci z nich strasznie szybko wyrastają. Zazwyczaj po 3 miesiącach, czasem 4 już idą w odstawkę. Szczególnie te małe przenośne .

My kupiliśmy nowe łózeczko dla Kingi, takie 70x140 i łózeczko było dla Kuby. A teraz co zrobimy nie mam pojecia bo przeprowadzka dopiero na lato 2014 i musimy do tego czasu sie pomieścić w mieszkanku maleńkim :(

My łóżeczka mieliśmy jedno turystyczne a drugie drewniane i oba super:) nigdy żadne z dzieci nie zrobiło sobie krzywdy,w szczebelki też może się dziecko stuknąć i się pobić,czy coś rozciąć...
Teraz dla następnego będzie od początku turystyczne:-)

reklama
Do góry