reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
tiny.jpg

No I zakupiony..mam nadzieje ze za jakies 2-3 dni będzie u mnie:):)

Załączniki

• tiny.jpg
    tiny.jpg
    7,5 KB · Wyświetleń: 41
vingA ja się właśnie tez zastanawiam czy by do pokoju nie kupic zamiast łózeczka kołyski...ale z drugiej strony potem I tak trzeba kupic łóżeczko....sama nie wiem...

A ja tylko wzmiankę wrzuce a propos mam. Kupiłam ze wzgledu na nadchodzacy urlop tankini ciążowe, kocham plażę. Mimo że planuje bywać w cieniu, brzuszka na słońce wystawiać nie zamierzam. Zakupiłam i bardzo polecam:)
Tankini ciążowe Ramiączka wiązane na • 99.99 zł • Bon prix

ps
Co do rozmiaru, ja w biodrach mam 36/38 biust przed ciąża 70 E/F, rozmiar 40 okazał się strzałem w dziesiątkę.

pegas, fajne to jest :) gdzie jeszcze oprócz wysyłek można coś takiego kupić? wiesz może?

lkasia, później i tak łóżeczko będzie potrzebne, no dziecko zaczyna siadać potem stawać więc kołyska już wtedy idzie w kąt. ale gdybym rok temu była mądrzejsza to kupiłabym tą kołyskę a potem łóżeczko turystyczne bo szczebelkowe to dla mnie koszmar. teraz kilka razy w nocy się budzę do małego bo słyszę jak głową o szczebelki stuka (ma manię kręcenia głową przez sen jak usypia) a w turystycznym może sobie do woli pukać i nic mu się nie stanie.

Vinga - mnóstwo tego jest na allegro a bez wysyłki widziałam super w zwykłych butikach już w maju ... I kolory i falbanki dłuższe krótsze z majtkami ze spodenkami. Nawet na targu na manekinach wisiały.

Vinga- szukałam w C&A (lekko wybrakowane było u nas na stanie- na www mają) na i na allegro. Trochę tego jest do wyboru, ceny jednak podobne. W centrum handlowym w sieciówkach nie udało mi się znaleźć ale jak masz jakies swoje sklepy ciążowe to chyba zawsze warto sprawdzić:)

reklama
właśnie ostatnio zastanawiałam się w co się ubiorę na plażę, bo w zwykłym kostiumie to jak słoń morski będę wyglądać, a coś takiego ładnie będzie się prezentować :) muszę popatrzeć po sklepach

Do góry