reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Kaha, świetna :) Ja też chcę :D

Tina hmmm... ja jeszcze nie mam wózka (nie odebrany, nie naprawiony jest bo sama muszę naprawić), nie mam ciuszków na 56-62 tylko same od 68 :D Butelek nie mam, pieluch nie poszyłam ;) Jestem daleko za murzynami :) Pocieszyłam Cię?

reklama
hmmmm.... Salli troszke mi lepiej ale i tak uwazam ze jestem dalej za murzynami niz Ty:D:D chociaz mam troszke rzeczy i wiele fizycznie nie mam w domu poporostu. W listopadzie od kolezanki ,mam dwie paczki dostac z ciuszkami ,pampersami, podkladami, koszulami nocnymi itp. Moj brat tez cos mi nakupowal i ma wyslac paczka, ale poki co tego nie mam w rece, wiec nie mam wogole;P

Tina, ja w domu u siebie mam raptem paczkę pieluch, jedną butelkę, próbki kremików i emolientów, śpiworek i dwa kocyki :D no i flanelę na pieluchy.... ale jeszcze nie obszytą :)

Blue: jednak solaris? z tego co pamietam nad luca sie zastanawialas:))) a co do koloru to siwy albo capucinko:))))

hahaha ale pomogłam:D

Dzieki dziewczyny mama nadzieje ze w listopadzie wezme sie za siebie;d

reklama
Do góry