reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
1majka - myślę że tak :) Ona jest od narodzin :) Jeszcze nie wiem jakie ma muzyczki bo czekam aż M przyniesie baterie :p Ale jest 40 min kołysanek :)

Blue -A mi się właśnie podoba ten pomarańcz do capucino :) szary taki trochę mdły :)

a ja mam pytanie do dziewczyn ktore maja juz maluchy
ktore chusteczki sa lepsze huggies czy pampers?? ja cos kojarzę ze znajoma mowila mi o huggies podobno sa bardziej nasaczone aha i 3x64 sztuki huggies za 10.79 to dobra promocja? czy lepiej pampers 6 pack za 24.99??

Czikusia, ja wprawdzie nie mam jeszcze malucha, ale wydaje mi się że to zależy od tego co twoja dzidzia będzie lepiej tolerowała :)Bo może się zdarzyć, że się na któreś uczuli. Dlatego też nie ma sensu kupować wielopaków.

czikusia - tak jak mówi Salii :) Dzidzia może być uczulona na któreś. Ja kupiłam pampers premium care, bo akurat były w promocji a i koleżanka mi je poleciła bo jej dziecko jest alergikiem i dobrze na nie reaguje (jako jedyne). Niekoniecznie musi być tak że moja mała też dobrze zareaguje ale kupiłam aby wypróbować:)

Teraz w Rossmanie widziałam jakieś pakowane po 30 sztuk (a nie jak normalnie 60-80) za 1,99zł. Zobaczymy, wypróbujemy :) A jak coś to będę używała pianki do mycia w sprayu bez spłukiwania :D Matka ma w sklepie i sprawdza się podobno przy ciężkich przypadkach (np przy odleżynach).
Coś takiego http://nokautimg3.pl/p-bb-51-bb51b3...eni-care-500ml-myjki-niedfoliowane-50-szt.jpg lub takiego http://www.sklepikseniora.pl/images/2becb3ba7205a2b61cb4d2951c074d38.jpg
Polecam. Wypróbowałam wprawdzie na dziadku po udarze w szpitalu, ale miał rany i niczym innym się nie dało, a to nie podrażnia. Ja na pewno wypróbuję na dzidzi i powiem czy warto.

reklama
blue - cappuccino jako kolorek sam w sobie sliczny, ale z ta rama to rzeczywiscie lepiej grafit wyglada :) Siwy w ogole odpada :)

Do góry