reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Blue u nas zdania podzielone jak miedzy Toba a mezem albo grafit albo cappucinno, moze ciagnijcie losy:-)

Czikusia
a wlasnie huggiesy sa malo nasaczone, przynajmniej byly takie 5 lat temu heh, pampersa sa lepsze.
A ja bede kupowac z Dada bo tez sa dobrze nasaczone.

reklama
A ta rama to juz jest ta co ma byc tego koloru ???? Ze znaczy sie ??? No to grafit do niej ladniej ale ze sama mam bez to kapućinko :) nie no ladne dwa kolory najgorzej siwy kolor sie prezentuje

A ja kupiłam 4xpak pampersa sensitiva w rosmannie takie biale opakowanie z zielonym napisem bo nie wiem czy nazwe dobrze pisze a pozniej moze zmienie na inne poprobuje roznych... :) ale chyba wiekszego wielopaka bym nie kupila

Wy to się kurde pakujecie już, a ja dopiero wczoraj zamówiłam dla siebie rzeczy na allegro, mam nadzieję, że zdążę ze wszystkim bo mnie stresujecie tym strasznie :eek::-D

Ja jak zapakuje maluszka do pokoju to zajme sie soba narazie nie wiem gdzie co jest bo wszystko w pudelkach i siatkach a torba nie kupiona nawet :) chyba ze reklamowke wezme heh

Salli no to do kupie jeszcze czarny hehehe :-D ale już nie dziś. Jeszcze jakieś koszule do karmienia muszę, takie rzeczy jak podkłady itp już zamówione, jeszcze w sumie tylko szlafrok i kapciuchy jakieś wyjściowe :-D

Tina, ja jestem bardziej w lesie niż Ty. Mam tylko ciuszki, Łóżeczko, paczkę pampersów, kilka pieluch tetrowych i to wszystko! Łóżeczko mam w nietypowym wymiarze, bo 120x80 więc się męczę że znalezieniem pościeli. Z kosmetyków nie mam nic, wózka też, dla siebie nic. I żadnych perspektyw na to, że coś od kogoś dostanę. W dodatku możliwości finansowe nie są jakieś pozwalające, więc ja mam serio sporo obaw, czy dam radę i kiedy. W dodatku pokój do pomalowania i komoda do kupienia... Pocieszona troszkę?

reklama
Salli w sumie masz racje ze moze byc uczulony... kurde najlepiej by bylo wszystkiego miec probki na poczatek zeby czlowiek nie bladzil i nie wydawal kasy na marne... chyba kupie te z pampersa jak mu nie podejda beda dla mnie czesto tez z takicjh chusteczek korzystam co prawda w wersji dla doroslych(np nawilzany papier toaletowy w "trudnych przypadkach" ) ale mnie przeciez nie uczuli tak czy siak dziekuje za porady ;))

Do góry