reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Blue u nas zdania podzielone jak miedzy Toba a mezem albo grafit albo cappucinno, moze ciagnijcie losy:-)

Czikusia
a wlasnie huggiesy sa malo nasaczone, przynajmniej byly takie 5 lat temu heh, pampersa sa lepsze.
A ja bede kupowac z Dada bo tez sa dobrze nasaczone.

reklama
A ta rama to juz jest ta co ma byc tego koloru ???? Ze znaczy sie ??? No to grafit do niej ladniej ale ze sama mam bez to kapućinko :) nie no ladne dwa kolory najgorzej siwy kolor sie prezentuje

A ja kupiłam 4xpak pampersa sensitiva w rosmannie takie biale opakowanie z zielonym napisem bo nie wiem czy nazwe dobrze pisze a pozniej moze zmienie na inne poprobuje roznych... :) ale chyba wiekszego wielopaka bym nie kupila

Wy to się kurde pakujecie już, a ja dopiero wczoraj zamówiłam dla siebie rzeczy na allegro, mam nadzieję, że zdążę ze wszystkim bo mnie stresujecie tym strasznie :eek::-D

Ja jak zapakuje maluszka do pokoju to zajme sie soba narazie nie wiem gdzie co jest bo wszystko w pudelkach i siatkach a torba nie kupiona nawet :) chyba ze reklamowke wezme heh

Salli no to do kupie jeszcze czarny hehehe :-D ale już nie dziś. Jeszcze jakieś koszule do karmienia muszę, takie rzeczy jak podkłady itp już zamówione, jeszcze w sumie tylko szlafrok i kapciuchy jakieś wyjściowe :-D

Tina, ja jestem bardziej w lesie niż Ty. Mam tylko ciuszki, Łóżeczko, paczkę pampersów, kilka pieluch tetrowych i to wszystko! Łóżeczko mam w nietypowym wymiarze, bo 120x80 więc się męczę że znalezieniem pościeli. Z kosmetyków nie mam nic, wózka też, dla siebie nic. I żadnych perspektyw na to, że coś od kogoś dostanę. W dodatku możliwości finansowe nie są jakieś pozwalające, więc ja mam serio sporo obaw, czy dam radę i kiedy. W dodatku pokój do pomalowania i komoda do kupienia... Pocieszona troszkę?

reklama
Salli w sumie masz racje ze moze byc uczulony... kurde najlepiej by bylo wszystkiego miec probki na poczatek zeby czlowiek nie bladzil i nie wydawal kasy na marne... chyba kupie te z pampersa jak mu nie podejda beda dla mnie czesto tez z takicjh chusteczek korzystam co prawda w wersji dla doroslych(np nawilzany papier toaletowy w "trudnych przypadkach" ) ale mnie przeciez nie uczuli tak czy siak dziekuje za porady ;))

Do góry