reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Kaha, świetna :) Ja też chcę :D

Tina hmmm... ja jeszcze nie mam wózka (nie odebrany, nie naprawiony jest bo sama muszę naprawić), nie mam ciuszków na 56-62 tylko same od 68 :D Butelek nie mam, pieluch nie poszyłam ;) Jestem daleko za murzynami :) Pocieszyłam Cię?

reklama
hmmmm.... Salli troszke mi lepiej ale i tak uwazam ze jestem dalej za murzynami niz Ty:D:D chociaz mam troszke rzeczy i wiele fizycznie nie mam w domu poporostu. W listopadzie od kolezanki ,mam dwie paczki dostac z ciuszkami ,pampersami, podkladami, koszulami nocnymi itp. Moj brat tez cos mi nakupowal i ma wyslac paczka, ale poki co tego nie mam w rece, wiec nie mam wogole;P

Tina, ja w domu u siebie mam raptem paczkę pieluch, jedną butelkę, próbki kremików i emolientów, śpiworek i dwa kocyki :D no i flanelę na pieluchy.... ale jeszcze nie obszytą :)

Blue: jednak solaris? z tego co pamietam nad luca sie zastanawialas:))) a co do koloru to siwy albo capucinko:))))

hahaha ale pomogłam:D

Dzieki dziewczyny mama nadzieje ze w listopadzie wezme sie za siebie;d

reklama
Do góry