reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Vinga super ciuszki. Jak u mnie okaże sie dziewuszka to zacznę chodzić na łowy, na razie wstrzymuje się z wszytskim
Bluelovi
przede wszystkim wózek leciutki, używany już rok przez siostrę jest zadowolona. Cena też super.
JA mam taki leżaczek i jestem mega zadowolona, synek jeszcze w 5 lat na nim siedział, teraz jest już schowany
lezaczki-fisher-price.jpg
Fisher Price, mi udało się znaleźć nowy za 140zł od kogoś kto handlował zabawkami z Anglii, tak to kosztuje grubo ponad 200zł. Jest od 0 do 18kg

Załączniki

• lezaczki-fisher-price.jpg
    lezaczki-fisher-price.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 26
reklama
ja dopiero po urodzeniu bo chce raczej od razu spacerówkę,na styczen i luty nie planuję spacerów z wózkiem(nie mam gdzie nawet)a jak będzie potrzeba to wtedy kupimy(chyba że coś fajnego sie znajdzie"samo")

Ikasia my też już wybraliśmy i stanęło na Tako City Move
slide03.jpg

Ale z kupnem chyba jeszcze troszkę poczekamy :-)

Załączniki

• slide03.jpg
    slide03.jpg
    39,9 KB · Wyświetleń: 36
Aniia - cuuuudo!! Wyglada jak terenówka dla ksiezniczki super model!!!!! A ja kocham terenówki :)

Ja kupuje miedzy 23.09 a 04.09 a jaki to zalezy do jakich hurtowni bede wożona :-D

cudne te wozeczki obydwa sa mega wypasione:)
Ja chcialabym juz w pazdzierniku po wyplacie, wozek musze miec, by odbierac synka ze szkoly. samochod mamy jeden, ktorym maz jezdzi do pracy, wiec bede zdana na siebie, takze maluszka do wozka i zimowe spacerki po brata.

Moja Kinia urodziła sie 4 lutego i już po 2 tygodniach były spacery na początek krótkie potem dłuższe. Teraz też jesli tylko nie będzie ostrego mrozu spacer po 2 góra 3 tygodniach od powrotu ze szpitala. Wiec tylko gondola , bo ta do 6/7 miesiąca potrzebna.
Nie wiem czy będzie Wam sie chciało po porodzie jeździć i wybierać wózki ;) będzie wtedy milion ważniejszych rzeczy ;) Lepiej chyba go kupić przed porodem, chyba że wstrzymują finanse ale to inna bajka

reklama
ja troszke poczytałam o tej nowej murze 4...I to są koła kauczukowe, z pęcherzykami powietrza, również mają taki bierznik jak pompowane...I podobno róznia sie tym ze nie trzeba ich pompowac I sie nie przebiją...a generalnie mają właściwości kół pompowanych, ale sa tez lzejsze...no prowadziło mi się jak marzenie w sklepie...ale wiadoomo ze sklep to inna bajka niz na zewnatrz...

A wyglada dokladnie tak, I nad tymi dwoma kolroami sie zastanawiam, ale skłaniam sie ku czerwonemu...bo na zywo jest mega sliczny:)
ima.jpguntitled.png

Załączniki

• ima.jpg
    ima.jpg
    5,5 KB · Wyświetleń: 16
  • untitled.png
    untitled.png
    21,6 KB · Wyświetleń: 12
Do góry