reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
A ja myślę nad tym wózkiem
productvariant-19380-l-1.jpg
Espiro Vector Pro, taki 2 w 1 można kupić za 950zł plus 21 zł przesyłka. Do tego używany fotelik z adapterami. Wcześniej chciałam zestaw 3w1 kupić używany, ale z przesyłką będzie kosztował 900-950zł więc chyba lepiej dołożyć te 200-300zł i mieć gwarancje

Załączniki

• productvariant-19380-l-1.jpg
    productvariant-19380-l-1.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 18
A ja dzisiaj byłam w smyku, I zakochałam sie w kolejnum wózku....MAXI COSI MURA 4 PLUS--ta nowa, bo ma duzo wieksza spacerówkę I daszek..I byłby to wózek prawie idealny...ale ma koła piankowe...a ja chce pompowane, bo na snieg lepsze...na jutro mają mi sie dowiedziec czy byłaby mozliwosc wymiany tych kół....zobaczymy...jesli tak to mam wózek idealny:)

Chyba ozłoce mame wpadła synkowi babcia w amok i cos ja opentało dzisiaj dzwoni prezentuje kolejną siatkę ciuszków zakochalam sie w nich i takie slodkie czapeczki z uszkami uuuuh juz ma chyba 4 kurtki ale mowi ze jeszcze nie ma w czym wybierac jesli chodzi o kombinezonki oooch juz chce do pl i sie w tym zatopic :)

Ikasia, Kaha a po ile są te wózeczki??
Żeby u mnie było pierwsze dziecko, to szarpnęłabym się na coś droższego. Teraz i tak wiem,że odchowam a wózek sprzedam, więc na cenie też mi zależy. Nie chce się bać zostawić wózka na moment, ze ktoś mi go buchnie
Pustishi oj słodkie są te dziecięce ciuszki. Babcia już szaleje na punkcie malucha
Kaha niezła kolekcja, miło popatrzeć na te słodkości

marika bardzo fajny wózek spodobal mi sie ;)
kaha a nei mowilam ze cacuszko z alive;)
ikasia drogie te mury? :)
kaha super juz masz sporo ;) najlepsze jest te kolekcjonowanei w oczekiwaniu ;) hm ;) juz tak nei dlugo ;) ah ;)a przy okozji fajna pojemna szafa :))
pustiszi kochana ciesz sie nawet nei wiesz jak ci sie przydadza te wieksze rozmiary ;)) hihi

jejku wy już macie w szafach poukładane! to ja jestem w lesie :szok: pewnie dopiero w grudniu poukładam wszystko, bo wcześniej tylko remonty remonty remonty

reklama
Do góry