Miejskibandyta - Komoda: SYNTHIA-KOM4S / Black Red White - najchętniej kupowane meble w Polsce to jest ta komoda
reklama
Marika30708
Fan(ka)
Załączniki
lkasia
Fanka BB :)
A ja dzisiaj byłam w smyku, I zakochałam sie w kolejnum wózku....MAXI COSI MURA 4 PLUS--ta nowa, bo ma duzo wieksza spacerówkę I daszek..I byłby to wózek prawie idealny...ale ma koła piankowe...a ja chce pompowane, bo na snieg lepsze...na jutro mają mi sie dowiedziec czy byłaby mozliwosc wymiany tych kół....zobaczymy...jesli tak to mam wózek idealny
P
Pustiszi
Gość
Chyba ozłoce mame wpadła synkowi babcia w amok i cos ja opentało dzisiaj dzwoni prezentuje kolejną siatkę ciuszków zakochalam sie w nich i takie slodkie czapeczki z uszkami uuuuh juz ma chyba 4 kurtki ale mowi ze jeszcze nie ma w czym wybierac jesli chodzi o kombinezonki oooch juz chce do pl i sie w tym zatopic
Marika30708
Fan(ka)
Ikasia, Kaha a po ile są te wózeczki??
Żeby u mnie było pierwsze dziecko, to szarpnęłabym się na coś droższego. Teraz i tak wiem,że odchowam a wózek sprzedam, więc na cenie też mi zależy. Nie chce się bać zostawić wózka na moment, ze ktoś mi go buchnie
Pustishi oj słodkie są te dziecięce ciuszki. Babcia już szaleje na punkcie malucha
Kaha niezła kolekcja, miło popatrzeć na te słodkości
Żeby u mnie było pierwsze dziecko, to szarpnęłabym się na coś droższego. Teraz i tak wiem,że odchowam a wózek sprzedam, więc na cenie też mi zależy. Nie chce się bać zostawić wózka na moment, ze ktoś mi go buchnie
Pustishi oj słodkie są te dziecięce ciuszki. Babcia już szaleje na punkcie malucha
Kaha niezła kolekcja, miło popatrzeć na te słodkości
marika bardzo fajny wózek spodobal mi sie
kaha a nei mowilam ze cacuszko z alive
ikasia drogie te mury?
kaha super juz masz sporo najlepsze jest te kolekcjonowanei w oczekiwaniu hm juz tak nei dlugo ah a przy okozji fajna pojemna szafa )
pustiszi kochana ciesz sie nawet nei wiesz jak ci sie przydadza te wieksze rozmiary ) hihi
kaha a nei mowilam ze cacuszko z alive
ikasia drogie te mury?
kaha super juz masz sporo najlepsze jest te kolekcjonowanei w oczekiwaniu hm juz tak nei dlugo ah a przy okozji fajna pojemna szafa )
pustiszi kochana ciesz sie nawet nei wiesz jak ci sie przydadza te wieksze rozmiary ) hihi
vinga89
mamusia syneczków
jejku wy już macie w szafach poukładane! to ja jestem w lesie pewnie dopiero w grudniu poukładam wszystko, bo wcześniej tylko remonty remonty remonty
reklama