reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Aniia - ja kupuje teraz bo musze w Pl, ale szczerze powiedziawszy chcialabym miec juz wszystko do konca listopada wlasnie lacznie z wozkiem o :) ale co do korcenia z zamowieniem hehe wiem o czym piszesz :)

reklama
Ja też będę zamawiała z PL, ale możliwości sprawdzenia "przed" nie będę miała, mimo, że będę na dniach w PL, dlatego mnie tak już korci :-)

Moim zdaniem wózek i łóżeczko jak sie ma kasę trzeba kupić wcześniej ;) trzeba się z nim zaznajomić ;) po domu pojeździć. Nawet pusty to frajda ;) I olać teksty ze sie coś zapesza czy tego podobne ;) i ... kupic taki jaki sie Wam podoba ;) bo to Wy będziecie nim śmigać częsciej niż tata czy babcia ;)
Ba łóżeczko to już na pewno kupić wcześniej ;) odpakować, poskładać i niech wywietrzeje . Nowe mają specyficzny zapach który będzie drażnił maluszka .

Anisen to też nie wiedziałam o tym zapachu, może dlatego, że dostałam używane... ale i tak stało i "wietrzyło się" ;) a raczej cieszyło moje oczy hehe
a zabobonom również mówię stanowcze nie!

no ja chce skłądac łózeczko gdzies wokolicy listopada moze...
a wozek tez w listopadzie bedę chciała zamawiac pewnie:) nie wiem...czkeam na M jak jutro wroci do domu I będę mogła go zaciągnąc do smyka zeby sie przejechal mura:)

reklama
wiecie że z całego pod forum styczniówek to jest mój najukochańszy dział......nie musze sie udzielać a jak czytam to mam złotówki w oczach i radość w sercu że nie długo korzystając z waszych rad,wątpliwości i doświadczen wpadne do jakiegoś sklepu z oblędem w oczach i skompletuje wyprawkę hehe

Do góry