reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Aniia - ja kupuje teraz bo musze w Pl, ale szczerze powiedziawszy chcialabym miec juz wszystko do konca listopada wlasnie lacznie z wozkiem o :) ale co do korcenia z zamowieniem hehe wiem o czym piszesz :)

reklama
Ja też będę zamawiała z PL, ale możliwości sprawdzenia "przed" nie będę miała, mimo, że będę na dniach w PL, dlatego mnie tak już korci :-)

Moim zdaniem wózek i łóżeczko jak sie ma kasę trzeba kupić wcześniej ;) trzeba się z nim zaznajomić ;) po domu pojeździć. Nawet pusty to frajda ;) I olać teksty ze sie coś zapesza czy tego podobne ;) i ... kupic taki jaki sie Wam podoba ;) bo to Wy będziecie nim śmigać częsciej niż tata czy babcia ;)
Ba łóżeczko to już na pewno kupić wcześniej ;) odpakować, poskładać i niech wywietrzeje . Nowe mają specyficzny zapach który będzie drażnił maluszka .

Anisen to też nie wiedziałam o tym zapachu, może dlatego, że dostałam używane... ale i tak stało i "wietrzyło się" ;) a raczej cieszyło moje oczy hehe
a zabobonom również mówię stanowcze nie!

no ja chce skłądac łózeczko gdzies wokolicy listopada moze...
a wozek tez w listopadzie bedę chciała zamawiac pewnie:) nie wiem...czkeam na M jak jutro wroci do domu I będę mogła go zaciągnąc do smyka zeby sie przejechal mura:)

reklama
wiecie że z całego pod forum styczniówek to jest mój najukochańszy dział......nie musze sie udzielać a jak czytam to mam złotówki w oczach i radość w sercu że nie długo korzystając z waszych rad,wątpliwości i doświadczen wpadne do jakiegoś sklepu z oblędem w oczach i skompletuje wyprawkę hehe

Do góry