reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

blue - no ja codziennie podchodzę do szafy i zaglądam co mam :D Szafę robiłam na zamówienie specjalnie dla dzidzi. Czekam jeszcze na komodę z przewijakiem. Jak już wszystko będę miała to wrzucę do działu gdzie pokazujemy nasze pomysły na pokoik :)

vinga - ja jeszcze tego nie prałam :D Układam sobie, bo cieszy mnie każdy zakup nawet szczotki do czyszczenia butelki hehehe :D

Co do wózków, to dzisiaj oglądałam TAKO ALIVe i podjęliśmy decyzje, że go bierzemy:) Jest super. Po złożeniu mało miejsca zajmuje i nie jest ciężki. Widać, że dobrze wykonany. Do tego dokupimy fotelik maxi cosi cabro fix :) Wszystko kupimy w askocie bo fajną zniżkę dostaniemy i dodatkowo na zimę gratis dają kombinezonek dla dzidzi :) Czas oczekiwania do miesiąca, więc niedługo już zamawiamy :)

marika bardzo fajny wózek spodobal mi sie ;)
kaha a nei mowilam ze cacuszko z alive;)
ikasia drogie te mury? :)
kaha super juz masz sporo ;) najlepsze jest te kolekcjonowanei w oczekiwaniu ;) hm ;) juz tak nei dlugo ;) ah ;)a przy okozji fajna pojemna szafa :))
pustiszi kochana ciesz sie nawet nei wiesz jak ci sie przydadza te wieksze rozmiary ;)) hihi

reklama
Ikasia jak dla mnie czerwony.

Ja dziś oglądałam wózki, ale u mnie dwa sklepy jednego właściciela, ceny kosmos.
Widziałam wózek Espiro vector model z 2012 roku, chciałabym bardziej zobaczyć Espiro Pro z 2012 roku.
Wózek Espiro Modena ma duże pompowane kółka, duży koszt i dużą gondolę bo aż 80cm a waga 14,8kg

ja w tej murze dzisiaj mierzyłam gondola I ma 78cm...wiec chyba nie jest zle..na pewno lepiej niz w x-landerze, gdzie jest 73cm...choc producent podaje 75...wiec tutaj tez plus...juz sie nie mogę doczekac az wezmę swojego I mu powiem zeby poprowadzil:_:):)

Ja tak patrzyłam na dużą gondolkę a później Konrad przejeździł w niej z 4-5 razy? :sorry2: Na początku wyjść nie było jak bo było bardzo zimno i nie wskazane z noworodkiem... później wiosna to w chuście nosiłam. A latem już w spacerówce na wpół leżąco był...(na zmiane z chustą) Gondola praktycznie nowa... dlatego teraz kupuję X- landera jako samą spacerówkę.

Dziewczyny, wstawiam foty naszego wózka: Wozek1.jpgWozek2.jpg
Jest jasnobeżowy, w środku w kratkę. W zestawie jest do niego oryginalny śpiworek, folia, moskitiera, parasolka i torba, do tego fotelik Maxi Cosi z adapterami i jeszcze w gratisie grzechotki itp. Najlepsze, że te pierdółki to nowe :)
Fotelika nie wstawiam, bo mam jedno zdjęcie, ale zupełnie nie oddaje wyglądu... W każdym razie niebieski, w środku w kwiaty. W googlach znalazłam fotki, ale też niezbyt fajne, a fotelik jest naprawdę ładny.
Wszystko czyściutkie, bardzo zadbane... Ech, już bym tam kogoś wpakowała :-)

Załączniki

• Wozek1.jpg
    Wozek1.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 43
  • Wozek2.jpg
    Wozek2.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 37
ja pierwszy wozeczek mialam zielono-czarny, z mysla ze bedzie i pasowal dla chlopca i dla dziewczynki, niestety nam nie posluzy. Podobaja mi sie brazowe wozeczki, bezowe no i bardzo te sliwkowe.

reklama
Fifka ma całkowitą rację. Pamiętajcie dziewczyny że nam raczej nie będzie potrzebna duża gondola, bo rodzimy w styczniu. Kilka miesięcy minie i już ciepło będzie. Duże gondole przydają się kobietą które termin mają na teraz. Bo przechodzą w zimie + ubranka zimowe, to duża gondola się przydaje. Ale każda oczywiście ma swoje zdanie :)

Do góry