blue - no ja codziennie podchodzę do szafy i zaglądam co mam Szafę robiłam na zamówienie specjalnie dla dzidzi. Czekam jeszcze na komodę z przewijakiem. Jak już wszystko będę miała to wrzucę do działu gdzie pokazujemy nasze pomysły na pokoik
vinga - ja jeszcze tego nie prałam Układam sobie, bo cieszy mnie każdy zakup nawet szczotki do czyszczenia butelki hehehe
Co do wózków, to dzisiaj oglądałam TAKO ALIVe i podjęliśmy decyzje, że go bierzemy Jest super. Po złożeniu mało miejsca zajmuje i nie jest ciężki. Widać, że dobrze wykonany. Do tego dokupimy fotelik maxi cosi cabro fix Wszystko kupimy w askocie bo fajną zniżkę dostaniemy i dodatkowo na zimę gratis dają kombinezonek dla dzidzi Czas oczekiwania do miesiąca, więc niedługo już zamawiamy
vinga - ja jeszcze tego nie prałam Układam sobie, bo cieszy mnie każdy zakup nawet szczotki do czyszczenia butelki hehehe
Co do wózków, to dzisiaj oglądałam TAKO ALIVe i podjęliśmy decyzje, że go bierzemy Jest super. Po złożeniu mało miejsca zajmuje i nie jest ciężki. Widać, że dobrze wykonany. Do tego dokupimy fotelik maxi cosi cabro fix Wszystko kupimy w askocie bo fajną zniżkę dostaniemy i dodatkowo na zimę gratis dają kombinezonek dla dzidzi Czas oczekiwania do miesiąca, więc niedługo już zamawiamy
marika bardzo fajny wózek spodobal mi sie
kaha a nei mowilam ze cacuszko z alive
ikasia drogie te mury?
kaha super juz masz sporo najlepsze jest te kolekcjonowanei w oczekiwaniu hm juz tak nei dlugo ah a przy okozji fajna pojemna szafa )
pustiszi kochana ciesz sie nawet nei wiesz jak ci sie przydadza te wieksze rozmiary ) hihi