reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

blue - no ja codziennie podchodzę do szafy i zaglądam co mam :D Szafę robiłam na zamówienie specjalnie dla dzidzi. Czekam jeszcze na komodę z przewijakiem. Jak już wszystko będę miała to wrzucę do działu gdzie pokazujemy nasze pomysły na pokoik :)

vinga - ja jeszcze tego nie prałam :D Układam sobie, bo cieszy mnie każdy zakup nawet szczotki do czyszczenia butelki hehehe :D

Co do wózków, to dzisiaj oglądałam TAKO ALIVe i podjęliśmy decyzje, że go bierzemy:) Jest super. Po złożeniu mało miejsca zajmuje i nie jest ciężki. Widać, że dobrze wykonany. Do tego dokupimy fotelik maxi cosi cabro fix :) Wszystko kupimy w askocie bo fajną zniżkę dostaniemy i dodatkowo na zimę gratis dają kombinezonek dla dzidzi :) Czas oczekiwania do miesiąca, więc niedługo już zamawiamy :)

marika bardzo fajny wózek spodobal mi sie ;)
kaha a nei mowilam ze cacuszko z alive;)
ikasia drogie te mury? :)
kaha super juz masz sporo ;) najlepsze jest te kolekcjonowanei w oczekiwaniu ;) hm ;) juz tak nei dlugo ;) ah ;)a przy okozji fajna pojemna szafa :))
pustiszi kochana ciesz sie nawet nei wiesz jak ci sie przydadza te wieksze rozmiary ;)) hihi

reklama
Ikasia jak dla mnie czerwony.

Ja dziś oglądałam wózki, ale u mnie dwa sklepy jednego właściciela, ceny kosmos.
Widziałam wózek Espiro vector model z 2012 roku, chciałabym bardziej zobaczyć Espiro Pro z 2012 roku.
Wózek Espiro Modena ma duże pompowane kółka, duży koszt i dużą gondolę bo aż 80cm a waga 14,8kg

ja w tej murze dzisiaj mierzyłam gondola I ma 78cm...wiec chyba nie jest zle..na pewno lepiej niz w x-landerze, gdzie jest 73cm...choc producent podaje 75...wiec tutaj tez plus...juz sie nie mogę doczekac az wezmę swojego I mu powiem zeby poprowadzil:_:):)

Ja tak patrzyłam na dużą gondolkę a później Konrad przejeździł w niej z 4-5 razy? :sorry2: Na początku wyjść nie było jak bo było bardzo zimno i nie wskazane z noworodkiem... później wiosna to w chuście nosiłam. A latem już w spacerówce na wpół leżąco był...(na zmiane z chustą) Gondola praktycznie nowa... dlatego teraz kupuję X- landera jako samą spacerówkę.

Dziewczyny, wstawiam foty naszego wózka: Wozek1.jpgWozek2.jpg
Jest jasnobeżowy, w środku w kratkę. W zestawie jest do niego oryginalny śpiworek, folia, moskitiera, parasolka i torba, do tego fotelik Maxi Cosi z adapterami i jeszcze w gratisie grzechotki itp. Najlepsze, że te pierdółki to nowe :)
Fotelika nie wstawiam, bo mam jedno zdjęcie, ale zupełnie nie oddaje wyglądu... W każdym razie niebieski, w środku w kwiaty. W googlach znalazłam fotki, ale też niezbyt fajne, a fotelik jest naprawdę ładny.
Wszystko czyściutkie, bardzo zadbane... Ech, już bym tam kogoś wpakowała :-)

Załączniki

• Wozek1.jpg
    Wozek1.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 50
  • Wozek2.jpg
    Wozek2.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 40
ja pierwszy wozeczek mialam zielono-czarny, z mysla ze bedzie i pasowal dla chlopca i dla dziewczynki, niestety nam nie posluzy. Podobaja mi sie brazowe wozeczki, bezowe no i bardzo te sliwkowe.

reklama
Fifka ma całkowitą rację. Pamiętajcie dziewczyny że nam raczej nie będzie potrzebna duża gondola, bo rodzimy w styczniu. Kilka miesięcy minie i już ciepło będzie. Duże gondole przydają się kobietą które termin mają na teraz. Bo przechodzą w zimie + ubranka zimowe, to duża gondola się przydaje. Ale każda oczywiście ma swoje zdanie :)

Do góry