reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

My mamy komodę, muszę powywalać z niej rzeczy i przeznaczyć na rzeczy małej, ale weny brak, choć czasu mnóstwo ostatnio. No i nie wiem, czy nie wybiorę się jutro na jakieś zakupy dzieciowe, korci mnie :-)

reklama
no ta nowa mura to koszt kolo 2200...na allegro...I niby mowia, ze w tej nowej to nie sa do konca piankowe koła, tylko kauczukowe...ze zachowuja sie jak pompowane a sie nie przebija...I nei wiem...jakos wydaje mi sie ze pompowane mimo wszystko lepsze...

lkasia, kauczukowe koła są ok, pompowane są na bardziej nierówne tereny, np. na wieś. wózek z pompowanymi kołami jest koszmarnie ciężki, więc naprawdę się zastanów czy te pompowane kółka są potrzebne.
ja teraz gdy wyprowadzam się do miasta z chęcią wymieniłabym mój wóz za lżejszy, przecież po polach nie będę jeździć ;)

mnie waga nie przeraża specjalnie...mieszkam na 10 piętrze, ale z dwoiema windami,:) a wydaja mi sie lepsze pompowane, bo bedzie zima, wiec teren bedzie nierówny:p...a czeka mnie najpierw gondola w ziemie a potem jak dzidziek będzie miela niecały rok to spacerówka...I dopeiro na kolejna wiosne chciałabym wymienic na lżejsza spacerówke...:)
A czym sie wogóle róznią kauczukowe od piankowym...jak dotykałam ich w smyku to dla mnie nie było róznicy...te I te były takie puste...

ja mam w swojej spacerówce piankowe, spacerówka super ale koła do dup... kauczukowe nie są tak podatne na odgniecenia, bo z piankowych czasem kamyki można wydłubywać po spacerze :sorry2:

ja szczerze mówiąc bardzo szybko małego przesadziłam na parasolkę, miał 6 miesięcy i już w niej jeździł. duża spacerówka była praktycznie nieużywana.

Ja malemu planuje kupic komode i szafe bo wiecej to mi sie nie zmiesci w pokoju a jak podrosnie to zamienimy sie z nim na pokoje :)
i ciesze sie ze u mnie jak jest snieg to lezy gora ale to gora 2-3 dni bo jakbym miala wybierac jeszcze w kolach to amba wyslalabym kogos zeby sam kupil

Mam pytanie do dziewczyn, które mają wózek Tako. Ja mam Jumper GT i zastanawiam się czy można dokupić samo <kurcze jak to nazwać> obicie , to, które się zdejmuje i do prania, ten materiał w sensie, bo mój jakiś brzydki jest i doprać nie mogę?
I jak wymienić szelki w spacerówce, wiem, że Anisen chyba wymieniała, ale w jaki sposób, przez neta można?
Bo wózek jest ok, ale szelki to badziewie jakieś, przynajmniej dla mnie.

A piankowe to te "wlewane"?

DZiewczyny które mają małe dzieci jaki leżaczek polecacie?szukam coś do 200zł dla dzidzi siostry męża które wczoraj sie urodziło:)

Ostatnia edycja:
reklama
Ostatnia edycja:
Do góry