reklama
lkasia
Fanka BB :)
no ta nowa mura to koszt kolo 2200...na allegro...I niby mowia, ze w tej nowej to nie sa do konca piankowe koła, tylko kauczukowe...ze zachowuja sie jak pompowane a sie nie przebija...I nei wiem...jakos wydaje mi sie ze pompowane mimo wszystko lepsze...
vinga89
mamusia syneczków
lkasia, kauczukowe koła są ok, pompowane są na bardziej nierówne tereny, np. na wieś. wózek z pompowanymi kołami jest koszmarnie ciężki, więc naprawdę się zastanów czy te pompowane kółka są potrzebne.
ja teraz gdy wyprowadzam się do miasta z chęcią wymieniłabym mój wóz za lżejszy, przecież po polach nie będę jeździć
ja teraz gdy wyprowadzam się do miasta z chęcią wymieniłabym mój wóz za lżejszy, przecież po polach nie będę jeździć
lkasia
mnie waga nie przeraża specjalnie...mieszkam na 10 piętrze, ale z dwoiema windami, a wydaja mi sie lepsze pompowane, bo bedzie zima, wiec teren bedzie nierówny...a czeka mnie najpierw gondola w ziemie a potem jak dzidziek będzie miela niecały rok to spacerówka...I dopeiro na kolejna wiosne chciałabym wymienic na lżejsza spacerówke...
A czym sie wogóle róznią kauczukowe od piankowym...jak dotykałam ich w smyku to dla mnie nie było róznicy...te I te były takie puste...
A czym sie wogóle róznią kauczukowe od piankowym...jak dotykałam ich w smyku to dla mnie nie było róznicy...te I te były takie puste...
vinga89
mamusia syneczków
ja mam w swojej spacerówce piankowe, spacerówka super ale koła do dup... kauczukowe nie są tak podatne na odgniecenia, bo z piankowych czasem kamyki można wydłubywać po spacerze
ja szczerze mówiąc bardzo szybko małego przesadziłam na parasolkę, miał 6 miesięcy i już w niej jeździł. duża spacerówka była praktycznie nieużywana.
ja szczerze mówiąc bardzo szybko małego przesadziłam na parasolkę, miał 6 miesięcy i już w niej jeździł. duża spacerówka była praktycznie nieużywana.
P
Pustiszi
Gość
Ja malemu planuje kupic komode i szafe bo wiecej to mi sie nie zmiesci w pokoju a jak podrosnie to zamienimy sie z nim na pokoje
i ciesze sie ze u mnie jak jest snieg to lezy gora ale to gora 2-3 dni bo jakbym miala wybierac jeszcze w kolach to amba wyslalabym kogos zeby sam kupil
i ciesze sie ze u mnie jak jest snieg to lezy gora ale to gora 2-3 dni bo jakbym miala wybierac jeszcze w kolach to amba wyslalabym kogos zeby sam kupil
_Hope
Mam pytanie do dziewczyn, które mają wózek Tako. Ja mam Jumper GT i zastanawiam się czy można dokupić samo <kurcze jak to nazwać> obicie , to, które się zdejmuje i do prania, ten materiał w sensie, bo mój jakiś brzydki jest i doprać nie mogę?
I jak wymienić szelki w spacerówce, wiem, że Anisen chyba wymieniała, ale w jaki sposób, przez neta można?
Bo wózek jest ok, ale szelki to badziewie jakieś, przynajmniej dla mnie.
I jak wymienić szelki w spacerówce, wiem, że Anisen chyba wymieniała, ale w jaki sposób, przez neta można?
Bo wózek jest ok, ale szelki to badziewie jakieś, przynajmniej dla mnie.
reklama
vinga89
mamusia syneczków
Zobacz załącznik 582045Zobacz załącznik 582046Zobacz załącznik 582048
moje ostatnie mini łowy wszystko na 56
Mliusia, my mamy taki leżaczek http://allegro.pl/lezaczek-bright-starts-new-look-zielony-6003-i3539627185.html
ale nowy niestety ok 250 kosztuje
lkasia, skoro nie przekonują cię to kup z pompowanymi
moje ostatnie mini łowy wszystko na 56
Mliusia, my mamy taki leżaczek http://allegro.pl/lezaczek-bright-starts-new-look-zielony-6003-i3539627185.html
ale nowy niestety ok 250 kosztuje
lkasia, skoro nie przekonują cię to kup z pompowanymi
Ostatnia edycja: