reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Vinga super ciuszki. Jak u mnie okaże sie dziewuszka to zacznę chodzić na łowy, na razie wstrzymuje się z wszytskim
Bluelovi
przede wszystkim wózek leciutki, używany już rok przez siostrę jest zadowolona. Cena też super.
JA mam taki leżaczek i jestem mega zadowolona, synek jeszcze w 5 lat na nim siedział, teraz jest już schowany
lezaczki-fisher-price.jpg
Fisher Price, mi udało się znaleźć nowy za 140zł od kogoś kto handlował zabawkami z Anglii, tak to kosztuje grubo ponad 200zł. Jest od 0 do 18kg

Załączniki

• lezaczki-fisher-price.jpg
    lezaczki-fisher-price.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 29
reklama
ja dopiero po urodzeniu bo chce raczej od razu spacerówkę,na styczen i luty nie planuję spacerów z wózkiem(nie mam gdzie nawet)a jak będzie potrzeba to wtedy kupimy(chyba że coś fajnego sie znajdzie"samo")

Ikasia my też już wybraliśmy i stanęło na Tako City Move
slide03.jpg

Ale z kupnem chyba jeszcze troszkę poczekamy :-)

Załączniki

• slide03.jpg
    slide03.jpg
    39,9 KB · Wyświetleń: 41
Aniia - cuuuudo!! Wyglada jak terenówka dla ksiezniczki super model!!!!! A ja kocham terenówki :)

Ja kupuje miedzy 23.09 a 04.09 a jaki to zalezy do jakich hurtowni bede wożona :-D

cudne te wozeczki obydwa sa mega wypasione:)
Ja chcialabym juz w pazdzierniku po wyplacie, wozek musze miec, by odbierac synka ze szkoly. samochod mamy jeden, ktorym maz jezdzi do pracy, wiec bede zdana na siebie, takze maluszka do wozka i zimowe spacerki po brata.

Moja Kinia urodziła sie 4 lutego i już po 2 tygodniach były spacery na początek krótkie potem dłuższe. Teraz też jesli tylko nie będzie ostrego mrozu spacer po 2 góra 3 tygodniach od powrotu ze szpitala. Wiec tylko gondola , bo ta do 6/7 miesiąca potrzebna.
Nie wiem czy będzie Wam sie chciało po porodzie jeździć i wybierać wózki ;) będzie wtedy milion ważniejszych rzeczy ;) Lepiej chyba go kupić przed porodem, chyba że wstrzymują finanse ale to inna bajka

reklama
ja troszke poczytałam o tej nowej murze 4...I to są koła kauczukowe, z pęcherzykami powietrza, również mają taki bierznik jak pompowane...I podobno róznia sie tym ze nie trzeba ich pompowac I sie nie przebiją...a generalnie mają właściwości kół pompowanych, ale sa tez lzejsze...no prowadziło mi się jak marzenie w sklepie...ale wiadoomo ze sklep to inna bajka niz na zewnatrz...

A wyglada dokladnie tak, I nad tymi dwoma kolroami sie zastanawiam, ale skłaniam sie ku czerwonemu...bo na zywo jest mega sliczny:)
ima.jpguntitled.png

Załączniki

• ima.jpg
    ima.jpg
    5,5 KB · Wyświetleń: 19
  • untitled.png
    untitled.png
    21,6 KB · Wyświetleń: 19
Do góry