reklama
Marika30708
Fan(ka)
Inomama, Kaha supr zakupy
Marika30708
Fan(ka)
Monika na tej gąbeczce do wanienki to wcale nie jest aż takie straszne, jak o tym mówią. Spokojnie ;-)
Marika30708
Fan(ka)
JA poluje na używany czerwony wózek Espiro Vector 3w1. Mam spacerówkę z tej firmy 3 kołową Magic3 i sobie chwalę. Macie może doświadczenia z tym wózkiem??
kasia150491
Mamusia synusia:)
marika- doswiadczenia z tym wozkiem nie mialam, ale przyznam,że cenie sobie espiro i tez z tej firmy kupie wozeczek dla malenstwa
P
Pustiszi
Gość
Kaha super buciki
A mama wczoraj dzwoni do mnie i mi pokazuje 4 koszulki w sumie takie z kolnierzykiem eleganckie kolorowe koszule :/ na powyzej 86
Rajstopy chlopiece na 90 chyba 4 pary tez no juz ja poprosilam o wstrzemiezliwosc bo no stop stop niedlugo kupi garnitur na komunie ://
Zaproponowalam ze jak juz lubi chce kipowac to moze jakis smoczek grzechotke ? Bo po co mi teraz takie duze ciuchy ciesze sie jesc nie wola ale czy to priorytet teraz ?a mowia w domu ze to ja zakupoholiczka no pokims to mam
A mama wczoraj dzwoni do mnie i mi pokazuje 4 koszulki w sumie takie z kolnierzykiem eleganckie kolorowe koszule :/ na powyzej 86
Rajstopy chlopiece na 90 chyba 4 pary tez no juz ja poprosilam o wstrzemiezliwosc bo no stop stop niedlugo kupi garnitur na komunie ://
Zaproponowalam ze jak juz lubi chce kipowac to moze jakis smoczek grzechotke ? Bo po co mi teraz takie duze ciuchy ciesze sie jesc nie wola ale czy to priorytet teraz ?a mowia w domu ze to ja zakupoholiczka no pokims to mam
inomama bardzo fajna komoda a ciuszków masz aż nadmiar super przydadzą się laurencji malej slodziasne
pustiszi mama widac ze sie cieszy super
kaha buciki sliczne ja tez zawsze jak je widzialm to masakra chyba kupie w tym roku mojej malutkiej na jesien ale bedzie sliczna dizkei za pomysl hihui
pustiszi mama widac ze sie cieszy super
kaha buciki sliczne ja tez zawsze jak je widzialm to masakra chyba kupie w tym roku mojej malutkiej na jesien ale bedzie sliczna dizkei za pomysl hihui
reklama