reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
Inomama i Kaha super ;)
Komoda świetna ja też szukam na allegro taniej komody kąpielowej żeby wszystko mieć pod ręką w czasie kąpania które będzie tak stresujące przez pierwszy miesiąc :)

JA poluje na używany czerwony wózek Espiro Vector 3w1. Mam spacerówkę z tej firmy 3 kołową Magic3 i sobie chwalę. Macie może doświadczenia z tym wózkiem??

Kaha super buciki :)

A mama wczoraj dzwoni do mnie i mi pokazuje 4 koszulki w sumie takie z kolnierzykiem eleganckie kolorowe koszule :/ na powyzej 86
Rajstopy chlopiece na 90 chyba 4 pary tez no juz ja poprosilam o wstrzemiezliwosc bo no stop stop niedlugo kupi garnitur na komunie ://
Zaproponowalam ze jak juz lubi chce kipowac to moze jakis smoczek grzechotke ? Bo po co mi teraz takie duze ciuchy ciesze sie jesc nie wola ale czy to priorytet teraz ?a mowia w domu ze to ja zakupoholiczka no pokims to mam

inomama bardzo fajna komoda a ciuszków masz aż nadmiar super przydadzą się laurencji malej :) slodziasne ;)
pustiszi mama widac ze sie cieszy :) super ;)
kaha buciki sliczne ja tez zawsze jak je widzialm to masakra chyba kupie w tym roku mojej malutkiej na jesien ;) ale bedzie sliczna dizkei za pomysl ;) hihui

reklama
Do góry