reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Pustiszi czad :)) Mama the best ;) przydadzą sie na pewno :)) lepiej za duże niż za małe
Ja swego czasu jak Kinia miała miesiąc dostałam dla niej dres , dobry jest teraz ;) po ponad 3 latach czekania :)) no ale doczekało :)) gorzej jak dostałam raz sukienkę która mi w szafie leży i nigdy jaj Kinia nie ubrała bo za małą teściowa kupiła ( kupiła rozmiar 86 jak Kinga nosiła już 104/110 ! )bo myslała że to tunika ! Najgorsze że zdarła metkę i przeprała to zebym czasem nie wymieniła na coś innego . Ehh muszę to odgrzebać i choć za 10 zł sprzedać bo mi szkda że miejsce zajmuje. Mój brat nie chce, mają ubrań od groma od krewnych Sylwi. Widziałam cała wielka szafa aż do rozmiaru 98 !

reklama
Dziewczyny mam do was pytani:) Jakie ja sobie biustonosze powinnam kupić? Są jakieś specjalne czy coś? Nie znam się za bardzo więc proszę was o radę:)

Pustiszi nie narzekaj :-) u nas teściowie puścili famę żeby kupować większe ciuszki dla Konrada w odwietki i tak wszyscy kupili takie rzeczy na 80-92 i wiesz co ci powiem? Na początku byłam troszkę zła bo myślałam ze po co mi teraz one... ale teraz się cieszę! Te malusie zakładasz... 2-3 miesiące i już zmieniasz na inny rozmiar... a Konrad 80 nosi już od pół roku!! I choć spodnie są już kuse to bluzki się nadają dalej :tak: Jak dają to bierz :-D Zobaczysz ze się przydadzą!

Z kolei chrzestna Konrada zawsze kupuje mu ubranka na "teraz" a szkoda bo szybko robią się małe... Jakby zamiast 80 kupiła 86-92 to na dłużej by były...

Kaha
ja mam takie:

http://allegro.pl/85d-2szt-b-cz-biustonosz-stanik-do-karmienia-19-90-i3520450907.html

Są super! :-) ale i takie sportowe z materiału (coś a'la extrime Bra) też się dobrze sprawdzają!

Ostatnia edycja:
kaha no napewno takie do karmienia :) fajne sa z alles by mama na allegro juz takei ladniejsze a nei szmaciaki ja planuje zamowic ze 3 szt. dwa takie mieksze i jeden calkiem usztywniany ;) bo ja mialam takei nei usztywnione a jednak przy moich ciezkich piersiach nei wygladaly za ladnei ;(

Właśnie dziewczyny jak będziecie miały namiary na takie usztywniane do karmienia to proszę podzielcie się, bo też coś takiego mnie interesuje:tak: A póki co muszę się zaopatrzyć w jakąś sportówkę do spania bo przed ciążą wolałam spać bez a teraz jak niechcąco m mnie przygniótł w nocy to aż mi łzy poleciały;-)

no dziewczyny ja np na alegro kupie takie tylko ze np.inne wzory ;*
Alles Mama CAFFE LATTE U biustonosz karmienia 75D (3455123572) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ten jest usztywniany z fiszbianmi cycuchy LADNEI PODTRZYMA JEDEN taki zakupie bo ja nie lubei jak gdzies mam wyjsc a cycki mi wisza :)
no i planuje zakupic ze dwa ale z miekka miseczka np takie(niekoniecznei te kolory niechcialo mi sie szukac :)
Alles Mama COCO U biustonosz do karmienia 70D (3464600560) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Alles Mama RENE biustonosz do karmienia 70G (3459991272) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

sa drogie dosyc ale ja zamierzam instensywnie i dlugo karmic a sa naprawde zrobione ze swietnej bawelny nprawde polecic moge smialo :)
i nikt nei powiedzial ze staniki do karmienia musza byc brzydkei po tych wgl nei widac ze do cyckowania ;) zawsze czegos takiego szukalam a nei kawalka szmaty ;))

szczerze mówiąc do karmienia polecam nieusztywniany, bez fiszbin itp. w usztywnianym można bardzo szybko się nabawić zatoru mleczka, gdy gdzieś uciśnie pierś.

reklama
diablica szalej szalej :D
ja jutro jadę kupić spódnice ciążową, śliczną widziałam w lumpku ale szkoda mi było kasy. jutro ma być jakaś przecena więc mam nadzieję, że nikt jej nie kupił :)

Do góry