reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Pustiszi czad :)) Mama the best ;) przydadzą sie na pewno :)) lepiej za duże niż za małe
Ja swego czasu jak Kinia miała miesiąc dostałam dla niej dres , dobry jest teraz ;) po ponad 3 latach czekania :)) no ale doczekało :)) gorzej jak dostałam raz sukienkę która mi w szafie leży i nigdy jaj Kinia nie ubrała bo za małą teściowa kupiła ( kupiła rozmiar 86 jak Kinga nosiła już 104/110 ! )bo myslała że to tunika ! Najgorsze że zdarła metkę i przeprała to zebym czasem nie wymieniła na coś innego . Ehh muszę to odgrzebać i choć za 10 zł sprzedać bo mi szkda że miejsce zajmuje. Mój brat nie chce, mają ubrań od groma od krewnych Sylwi. Widziałam cała wielka szafa aż do rozmiaru 98 !

reklama
Dziewczyny mam do was pytani:) Jakie ja sobie biustonosze powinnam kupić? Są jakieś specjalne czy coś? Nie znam się za bardzo więc proszę was o radę:)

Pustiszi nie narzekaj :-) u nas teściowie puścili famę żeby kupować większe ciuszki dla Konrada w odwietki i tak wszyscy kupili takie rzeczy na 80-92 i wiesz co ci powiem? Na początku byłam troszkę zła bo myślałam ze po co mi teraz one... ale teraz się cieszę! Te malusie zakładasz... 2-3 miesiące i już zmieniasz na inny rozmiar... a Konrad 80 nosi już od pół roku!! I choć spodnie są już kuse to bluzki się nadają dalej :tak: Jak dają to bierz :-D Zobaczysz ze się przydadzą!

Z kolei chrzestna Konrada zawsze kupuje mu ubranka na "teraz" a szkoda bo szybko robią się małe... Jakby zamiast 80 kupiła 86-92 to na dłużej by były...

Kaha
ja mam takie:

http://allegro.pl/85d-2szt-b-cz-biustonosz-stanik-do-karmienia-19-90-i3520450907.html

Są super! :-) ale i takie sportowe z materiału (coś a'la extrime Bra) też się dobrze sprawdzają!

Ostatnia edycja:
kaha no napewno takie do karmienia :) fajne sa z alles by mama na allegro juz takei ladniejsze a nei szmaciaki ja planuje zamowic ze 3 szt. dwa takie mieksze i jeden calkiem usztywniany ;) bo ja mialam takei nei usztywnione a jednak przy moich ciezkich piersiach nei wygladaly za ladnei ;(

Właśnie dziewczyny jak będziecie miały namiary na takie usztywniane do karmienia to proszę podzielcie się, bo też coś takiego mnie interesuje:tak: A póki co muszę się zaopatrzyć w jakąś sportówkę do spania bo przed ciążą wolałam spać bez a teraz jak niechcąco m mnie przygniótł w nocy to aż mi łzy poleciały;-)

no dziewczyny ja np na alegro kupie takie tylko ze np.inne wzory ;*
Alles Mama CAFFE LATTE U biustonosz karmienia 75D (3455123572) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ten jest usztywniany z fiszbianmi cycuchy LADNEI PODTRZYMA JEDEN taki zakupie bo ja nie lubei jak gdzies mam wyjsc a cycki mi wisza :)
no i planuje zakupic ze dwa ale z miekka miseczka np takie(niekoniecznei te kolory niechcialo mi sie szukac :)
Alles Mama COCO U biustonosz do karmienia 70D (3464600560) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Alles Mama RENE biustonosz do karmienia 70G (3459991272) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

sa drogie dosyc ale ja zamierzam instensywnie i dlugo karmic a sa naprawde zrobione ze swietnej bawelny nprawde polecic moge smialo :)
i nikt nei powiedzial ze staniki do karmienia musza byc brzydkei po tych wgl nei widac ze do cyckowania ;) zawsze czegos takiego szukalam a nei kawalka szmaty ;))

szczerze mówiąc do karmienia polecam nieusztywniany, bez fiszbin itp. w usztywnianym można bardzo szybko się nabawić zatoru mleczka, gdy gdzieś uciśnie pierś.

reklama
diablica szalej szalej :D
ja jutro jadę kupić spódnice ciążową, śliczną widziałam w lumpku ale szkoda mi było kasy. jutro ma być jakaś przecena więc mam nadzieję, że nikt jej nie kupił :)

Do góry