reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
Inomama i Kaha super ;)
Komoda świetna ja też szukam na allegro taniej komody kąpielowej żeby wszystko mieć pod ręką w czasie kąpania które będzie tak stresujące przez pierwszy miesiąc :)

JA poluje na używany czerwony wózek Espiro Vector 3w1. Mam spacerówkę z tej firmy 3 kołową Magic3 i sobie chwalę. Macie może doświadczenia z tym wózkiem??

Kaha super buciki :)

A mama wczoraj dzwoni do mnie i mi pokazuje 4 koszulki w sumie takie z kolnierzykiem eleganckie kolorowe koszule :/ na powyzej 86
Rajstopy chlopiece na 90 chyba 4 pary tez no juz ja poprosilam o wstrzemiezliwosc bo no stop stop niedlugo kupi garnitur na komunie ://
Zaproponowalam ze jak juz lubi chce kipowac to moze jakis smoczek grzechotke ? Bo po co mi teraz takie duze ciuchy ciesze sie jesc nie wola ale czy to priorytet teraz ?a mowia w domu ze to ja zakupoholiczka no pokims to mam

inomama bardzo fajna komoda a ciuszków masz aż nadmiar super przydadzą się laurencji malej :) slodziasne ;)
pustiszi mama widac ze sie cieszy :) super ;)
kaha buciki sliczne ja tez zawsze jak je widzialm to masakra chyba kupie w tym roku mojej malutkiej na jesien ;) ale bedzie sliczna dizkei za pomysl ;) hihui

reklama
Do góry