reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Anisen, ten malutki jest tylko w komplecie do laktatora. to ja nie wiedziałam, że są takie na prąd. teraz też raz na tydzień wyparzam butelki.

reklama
inomama no superasnie...juz tyle rzeczy :) Komoda sliczna!!! I ten koszyczek :)
Tez musze juz zaczac sie rozgladac za czyms bo serio kasowo nie wyrobie jak wszystko bede odkladac na "potem" :) Postanowilam ze od tego tygodnia bede kupowac choc po malej pierdulce...co tydzien cos :) Moze tak bedzie latwiej :) Chocby male pieluszki czy jaikies waciki itp...Bo to niby nieduze wydatki...ale jak przyjdzie kupic tone takich nieduzych to sie czlowiek potem za glowe tylko zlapie jak cene zobaczy :)

Inomama śliczna komoda i te ciuszki też super, widać, że przygotowania u Ciebie pełną parą.:-)
blanka właśnie wózki w takim stylu mi się podobają, tyle, że ja chciałabym jeszcze troszkę większe koła, ja mogę mieć ciężki wózek, bo mam tylko 4 schodki, ważne, żeby gondola była, duża wygodna dla dzidziusia :-).
anbas ja też jakoś jeszcze nie ruszyłam w wir zakupów, tzn mam spory worek ciuszków po siostrzeńcu, siostra miała piękne ciuszki dla niego, więc jakąś tam część garderoby można powiedzieć, że mam, muszę to poprzeglądać. A jeśli o kasę chodzi to mam troszkę odłożone na wyprawkę, bo tak naraz wszystko mogło by być ciężko. Masz dobry pomysł, z tym, żeby co tydzień chociaż coś małego pokupować, to już inaczej. Choć też myślę, że z allegro będę korzystać :-D

dziewczynki, ale wiecie że to wszystko z tamtego roku...świeże, nierozpakowane nawet, ja teraz nic, ani jednej rzeczy jeszcze nie kupiłam - dlatego rozumiem czemu niektóre a Was nie spieszą się z zakupami...

Tamtusia dla mnie też podstawą w wózku jest obszerna gondola, oraz duże pompowane koła! Ja natomiast mam jakieś ale do trójkołowców!

Vinga kurcze bije sie z myślami bo mi z tą budą teraz nie gra.... znaczy z ta siatka ! Nie chciałabym aby małemu wiało w jakis sposób przez ta siateczkę ! Ale wózek sam w sobie podoba mi sie bardzo!

Byłam dzisiaj w HM i nie mogłam się powstrzymać od zakupu butków:D
DSC_0020.jpgDSC_0022.jpg

Załączniki

• DSC_0020.jpg
    DSC_0020.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC_0022.jpg
    DSC_0022.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Do góry