reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

dziewczynki, to ja Wam pokażę trochę tylko z tego co już mam...
to pierwsze to komoda na ubranka, a na górze przewijak (na którym teraz maszyna:). Przewijak się podnosi i w środku jest wanna. Komoda cala zapelniona już...

IMGP7381.jpgIMGP7382.jpgIMGP7383.jpgIMGP7384.jpgIMGP7385.jpgIMGP7386.jpg

Załączniki

• IMGP7381.jpg
    IMGP7381.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 54
  • IMGP7382.jpg
    IMGP7382.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 88
  • IMGP7383.jpg
    IMGP7383.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 87
  • IMGP7384.jpg
    IMGP7384.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 92
  • IMGP7385.jpg
    IMGP7385.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 90
  • IMGP7386.jpg
    IMGP7386.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Inomama, no widzę przygotowania idą pełną parą :)
ja kupiłam wczoraj kilka ciuszków dla małego. wstawię fotki jak do domku wrócę, więc pewnie po niedzieli dopiero :)

ps. widziałam ładne body na długi rękaw w biedronce :)

Blanka, kilka wad ma, to jasne. chyba wózka idealnego nie ma :p. do prowadzenia się trzeba przyzywczaić ale potem już fajnie się go prowadzi. ja przeciskałam się nim pomiędzy półkami w sklepach i problemu ze zmieszczeniem się nie było. jego najgorsza wada to budka w gondoli, mogłaby być większa, z "okienka" siateczkowego ściąga się materiał co mnie osobiście w zimę do furii doprowadzało.
ogólnie to postanowiłam, że nie sprzedaję implasta, i tak w zimę nie wyjdę z dwójką na spacer. na wiosnę jak mały będzie mógł być w pozycji półleżącej to kupię podwójnego trójkołowca Jane (oczywiście jak Nataniel będzie chciał jeszcze w wózku siedzieć)
o taki:
http://allegro.pl/jane-power-twin-slalom-3-kolowy-dla-blizniat-i3495122987.html

oswieć mnie biedna pierworódke do czego dokladnie ten pojemnik sluzy? tylko do przechowywania zeby sie bakterie nie dostawaly tak mam to rozumiec?:)
te woreczki brzmią ciekawie... ale nigdzie nie widzialam moze w rossmanie by byly?
do tego pojemniczka wkładasz wszystkie części laktatora, wlewasz ok 100ml wody, zamykasz pojemnik, odkrywasz tą dziurkę na wieczku i wstawiasz na 5 min do mikrofali. już nie trzeba wyparzać czy wygotowywać, laktator jest po czymś takim sterylny. tylko trzeba uważać przy wyjmowaniu z mikrofali bo pudełko jest strasznie gorące

reklama
ja kupiłam z aventu do mikrofali i mi nie wlazł, ale byłam wściekła . Za połowe sprzedałam potem i kupiłam na prąd z canpolu. służy mi dalej ( tak raz na 2 tyogdnie wyparzam dzieciakowe sztućce i bidony).
Przyznam ze koniec końców nie żluje ze mam na prąd :) a ze kupiłam na jakiejs promocji nowy to też nie zapłaciłam kroci.
No żebym ja wiedziała że są takie malutkie ;) z canpola też wielki grzmot

Do góry